Галопом по Європі

  Середа, 15 Травня 2019 Пугачов Олександр Євгенійович Полтавська обласна бібліотека для юнацтва імені Олеся Гончара Полтава Бібліотеки

Напередодні Дня Європи у Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва імені Олеся Гончара учні сьомого класу школи № 38 прийняли участь у квесті „Галопом по Європі”.

Напередодні Дня Європи у Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва імені Олеся Гончара учні сьомого класу школи № 38 прийняли участь у квесті „Галопом по Європі”, проведеному в рамках роботи клубу „Поліглот”.

Гра допомогла дітям краще ознайомитися з культурними традиціями десяти європейських країн. Особливості Євросоюзу розкрили завдання:

  • Вікторина про ЄС,
  • Пазл „Мапа Європи”,
  • Впізнай країну за прапором.

На маршруті по залах бібліотеки учні виконували завдання за наступними локаціями: Впізнай країну за стравою, Національні костюми, Автівки європейських країн, Традиційні свята, Впізнай країну за піснею, Танці народів Європи.

Познайомитися з мовами країн діти змогли за допомогою станцій-завдань: Назви країн їх мовами, Привітання, Вибачення, Прощання мовами десяти європейських країн, Цитата з розмовника.

Культурні надбання обраних країн висвітлили локації: Європейські митці, Розподіли письменників по країнах, Країни та їх пам’ятки. Незважаючи на складність завдань, учні справилися з більшістю з них та дізналися багато нового і цікавого


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.