Всеукраїнський онлайн-урок "Європа починається з тебе"

Четвер, 16 Травня 2019 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби Євроклуби
Майкл Щур впервые в Украине провел открытый Всеукраїнський онлайн-урок "Європа починається з тебе". Його мета - розповісти учням про те, як європейські цінності та стандарти впливають на якість життя в Україні.

15 травня учні-євроклубівці 9 та 10 класів ХЗОШ # 91 долучилися до відкритого on-line уроку "Європа починається з тебе". Діти переглянули ролики про європейські цінності, про корупцію, почули багато цікавої інформації та мали змогу задати свої запитання.

 

Усі новини євроклубу "Євроклуб EuroMix"
Четвер, 18 Травня 2023
У рамках проєкту "Кращі практики Європи та Украіни. Разом ми сила" за підтримки Представництва ЄС в Україні, в рамках проєкту "Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні”, Євроклуб EuroMix організував зустріч з іспанською молоддю зі школи IES Gregorio Prieto Valdepeñas, Ciudad Real, Spain
Середа, 17 Травня 2023
У рамках проєкту "Кращі практики Європи та Украіни. Разом ми сила" за підтримки Представництва ЄС в Україні, в рамках проєкту "Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні”, була проведена зустріч з євроклубівцем Владом Рясік, який проживає та навчається у Словаччині.
Марафон зустрічей з молоддю з різних європейських краін продовжується.
Вівторок, 16 Травня 2023
В рамках проєкту "Кращі практики Європи та Украіни. Разом ми сила" за підтримки Представництва ЄС в Україні, в рамках проєкту "Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні” стартував Марафон зустрічей з молоддю з різних європейських краін під гаслом «Пізнай один одного краще!»
П'ятниця, 28 Квітня 2023
Разом з партнерами по проєкту «Кращі практики Європи та Украіни. Разом ми сила» євроклуб EuroMix бере участь в різноманітних інтелектуальних іграх «Подорож Європою» в рамках Європейського тижня цифрової грамотності (17 квітня – 7 травня).

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.