Всеукраїнський онлайн-урок – пізнавадьний формат для старшокласників

  Четвер, 16 Травня 2019 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби

Євроклуб «Сузір'я» та усі учні 10 класу ЗОШ І-ІІІ ст.с. Піддубці Луцького району Волинської області приєдналися до Всеукраїнського відкритого онлайн-уроку "Європа починається з тебе".

У середу, 15 травня, старшокласники із понад 2 тисяч українських шкіл взяли участь у відкритому онлайн-уроці «Європа починається з тебе». В Інтернеті його подивилися 8 тисяч користувачів. У ролі викладача з європейських цінностей виступив відомий український тележурналіст, актор, сценарист і музикант Майкл Щур, а відкрила віртуальний урок Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе.

«Коли Україна стане членом ЄС – це лише питання часу. Переконана, разом ми побудуємо благополучну, сильну європейську державу, де кожен громадянин почуватиметься захищеним. Це і наша європейська мрія», – наголосила Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Євроклуб «Сузір'я» та усі учні 10 класу ЗОШ І-ІІІ ст.с. Піддубці Луцького району Волинської області приєдналися до Всеукраїнського відкритого онлайн-уроку "Європа починається з тебе". Формат заходу, пошук відповідей на питання, озвучені спікерами, сама атмосфера онлайн-уроку не залишили учасників байдужими.

По закінченню учні обговорювали відеоролики, спрямовані на популяризацію європейських демократичних цінностей, усвідомлення молодими українцями своєї приналежності до Європи.

Всеукраїнський онлайн-урок «Європа починається з тебе» проводився вперше в Україні. Його мета – розповісти учням про те, як впровадження європейських цінностей та стандартів впливає на якість життя в Україні.

Організатори заходу – Міністерство освіти та науки, Мінінформполітики, Офіс Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, проект ЄС «Association4U» та Google Україна.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.