Зустріч "Євроклуби, вмикаємось!" в м. Харків

  Неділя, 19 Травня 2019 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби

17 травня 2019 року на базі ХГ # 82 відбулась зустріч євроклубівців Слобідського району( євроклуби ХГ 82, ХЗОШ# 91 ЕuroMix, ХГ #83, ХЗОШ #95, ХЗОШ #78, ХСШ # 77, Харківського Колегіума, ХСШ # 114, ХЗОШ #60) з представниками Асоціації шкільних Євроклубів ХМОУС, випускниками Школи молодих дипломатів - "Євроклуби, вмикаємось!"

Зустріч прошла в інтерактивному форматі. Євроклубівці в ігровій формі познайомились з цікавими фактами про країни ЄС, зіграли в Kahoot.Найкращі гравці , які показали чудові знання про ЄС отримали призи від Харківської ШКІЛЬНОЇ ПЛАТФОРМИ РОЗВИТКУ.

Куратор євроклубу EuroMix ХЗОШ 91 став переможцем цієї гри. Наприкінці команди євроклубівців намалювали своє бачення Європейського Союзу в майбутньому та презентували свої роботи один одному. Дякуємо за запрошення!!!!

Захід відбувся в оамках проведення Фестивалю шкільних Євроклубів "Діти єднають світ" напередодні Дня Європи в Україні та в рамках проекту "Будь відкритим, будь дружнім, будь Європейцем!", з метою поширення кращого досвіду та розширення мережі шкільних Євроклубів.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.