Презентація куточка "ЄС на книжковій полиці" в рамках проекту «Інформаційна підтримка Європейський Союз – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».

  П'ятниця, 07 Червня 2019 Гольонко Валентина Володимирівна Бібліотеки України Сарни Бібліотеки

В Сарненській районній дитячій бібліотеці відбулась презентація куточка "ЄС на книжковій полиці" в рамках проекту «Інформаційна підтримка Європейський Союз – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».

Читачів ознайомили з інформаційними матеріалами та провели літню терасу «Відкрий для себе Європу». Учні в формі захопливої подорожі дізнавались про ЄС, його історію, сучасність, європейські цінності, принципи та можливості, які надає ЄС українцям. Наприкінці вдалось перевірити знання по темі, відповівши на запитання вікторини.

Проект «Інформаційна підтримка Європейський Союз – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні». Основною метою проекту є: надати працівникам бібліотек нові знання про Європейський Союз, європейську інтеграцію України, відповідні інформаційні ресурси, розвинуті нові методи роботи бібліотек з популяризації ЄС та євроінтеграції України.

Завдяки проекту районна дитяча бібліотека отримала спеціальні інформаційні матеріали та літературу про Європейський Союз та його відносини з Україною. В рамках проекту оформлено куточок Європейського Союзу «Європейський союз на книжковій полиці», який допоможе користувачам підібрати літературу та поповнювати свої знання про Європейський Союз.

Книгозбірня отримала доступ до онлайн-платформи Euroquis.org.ua, де зможемо розміщувати новини, вести блоги, обмінюватись досвідом, планувати спільні заходи, вивчати кращі практики. На цьому ресурсі буде розміщена карта всіх тих бібліотек, які отримали матеріали для створення куточка про Європейський Союз, в тому числі і районної дитячої бібліотеки.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.