Куточок Європейського Союзу в Покровському

  Вівторок, 11 Червня 2019 Вініченко Раїса Петрівна Покровська районна дитяча бібліотека смт Покровське Бібліотеки

Створення куточку Європейського Союзу в Покровській дитячій бібліотеці

В рамках проекту «Інформаційна підтримка «ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні», який є ініціативою та фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні, Покровська дитяча бібліотека отримала брошури та методичні матеріали про ЄС. 

В бібліотеці був створений куточок Європейського Союзу - це нова унікальна можливість надати дітям можливість дізнатися більше про Європейський Союз. Куточок ЄС пропонує відвідувачам бібліотеки широкий вибір літератури про: історію, принципи функціонування, керівні інституції, органи ЄС та їх діяльність, європейські цінності, відносини Європейського Союзу та України та багато іншого.

Сьогодні кожного дня бібліотеку відвідують діти пришкільних таборів. Їм бібліотекарі розповідають про історією створення куточку, знайомлять з методичними матеріалами та брошурами. Багато цікавого діти дізнаються з матеріалів: коли та з якою метою було створено Європейський Союз, скільки країн туди входить, які повноваження має Єврокомісія, як поїхати навчатися до Євросоюзу, що дає нам асоціація України з ЄС.

Для менших читачів бібліотеки представлена книжкова виставка « Казкове розмаїття країн Європи». Тож запрошуємо користувачів бібліотеки і всіх бажаючих відвідати бібліотеку та скористайтесь можливістю познайомитися з цікавими матеріалами.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.