Інформаційна година "Що ми знаємо про Європейський Союз".

П'ятниця, 14 Червня 2019 Гребенюк Тамара Валентинівна Новоодеська районна бібліотека для дітей Нова Одеса Бібліотеки Бібліотеки
12 червня 2019 року в Новоодеській районній бібліотеці для дітей було проведено інформаційну годину "Що ми знаємо про Європейський Союз".

12 червня 2019 року в Новоодеській районній бібліотеці для дітей було проведено інформаційну годину "Що ми знаємо про Європейський Союз". До бібліотеки завітали учні 5-8-х класів ЗОШ № 1, 2, 3 та Гуманітарної гімназії з англомовного табору Summer Language School.

Бібліотекар РДБ запропонувала дітям переглянути літературу представлену на книжковій виставці «Наш дім – Європа» та матеріали з Куточку Європейського Союзу «ЄС на книжковій полиці», щоб юні читачі змогли отримати нові знання про Європейський Союз та європейську інтеграцію України. Ці матеріалами надійшли до бібліотеки від Представництва Європейського Союзу в Україні у рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».

Також до уваги присутніх було запропоновано електронну презентацію «Що ми знаємо про Європейський Союз». Обравши собі цікаві книжки, юні читачі вийшли на флешмоб «Ми за Європу – Ми за Мир».

Усі новини євроклубу "Новоодеська районна бібліотека для дітей"
Вівторок, 18 Червня 2019
18 червня 2019 року в Новоодеській районній бібліотеці для дітей було проведено заочне турне "Мандруємо Європою"

Більше новин Мереж ЄС
Вівторок, 14 Травня 2024 Мошенець Наталія Олександрівна Черкаська обласна бібліотека для дітей Черкаси Бібліотеки Бібліотеки
Низку заходів провели у Черкаській обласній бібліотеці для дітей з нагоди Дня Європи. Серед них: для учнів 5-9 класів – квести «Ми пізнаємо Європу» та «На побачення з Європою», для молодших читачів – заочну екскурсію «Галопом по Європі».
Середа, 17 Січня 2024 Андрущенко Олена Миколаївна Обласна бібліотека для дітей та юнацтва Житомирської обласної ради Житомир Бібліотеки Бібліотеки
10 січня дитячий вокальний ансамбль Польського дому Житомира «Квіти» та Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва провели творчий вечір для дітей та дорослих.
Субота, 17 Грудня 2022 Гусар Тетяна Василівна Центр (Пункт) європейської інформації Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського Полтава Бібліотеки Бібліотеки
Шанувальників культурно-історичної спадщини Полтавщини, рідного слова об’єднав калейдоскоп «Мій рідний край - моя історія жива», який відбувся 15 грудня 2022 року у Центрі (Пункті) європейської інформації.