Інформаційна година "Що ми знаємо про Європейський Союз".

  П'ятниця, 14 Червня 2019 Гребенюк Тамара Валентинівна Новоодеська районна бібліотека для дітей Нова Одеса Бібліотеки

12 червня 2019 року в Новоодеській районній бібліотеці для дітей було проведено інформаційну годину "Що ми знаємо про Європейський Союз".

12 червня 2019 року в Новоодеській районній бібліотеці для дітей було проведено інформаційну годину "Що ми знаємо про Європейський Союз". До бібліотеки завітали учні 5-8-х класів ЗОШ № 1, 2, 3 та Гуманітарної гімназії з англомовного табору Summer Language School.

Бібліотекар РДБ запропонувала дітям переглянути літературу представлену на книжковій виставці «Наш дім – Європа» та матеріали з Куточку Європейського Союзу «ЄС на книжковій полиці», щоб юні читачі змогли отримати нові знання про Європейський Союз та європейську інтеграцію України. Ці матеріалами надійшли до бібліотеки від Представництва Європейського Союзу в Україні у рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».

Також до уваги присутніх було запропоновано електронну презентацію «Що ми знаємо про Європейський Союз». Обравши собі цікаві книжки, юні читачі вийшли на флешмоб «Ми за Європу – Ми за Мир».


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.