30.05.2019   10:00
Коледж Європи

Працівників держсектору, громадських організацій, преси та бізнесу 4 червня запрошують на запуск другого циклу інкубаційної програми EU Association #Lab. Дізнайтеся, як втілити в життя свої інноваційні євроінтеграційні проекти!

EU Association Lab – це конкурсна програма нових ідей, що сприяє інноваційним підходам у держуправлінні та покликана надати новий імпульс реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Чому програма на часі?
Часто фахівці міністерств, відповідальних за реалізацію Угоди про асоціацію, завдяки офіційним документам точно знають, що саме вони повинні робити, але при цьому не зовсім зрозуміло, як. Завдання EU Association Lab – допомогти держфахівцям спільно з бізнесом і ГО знайти відповідь на це питання та втілити власні ідеї для реалізації Угоди. 
EU Association Lab включає піврічну навчальну програму, в рамках якої участники разом з досвідченими менторами доопрацюють свої ідеї, розроблять та протестують прототипи з кінцевими користувачами та вдосконалять свої рішення. У фіналі команди представлять пілотні продукти громадськості. До програми буде відібрано до п’яти проектів.

Цього року тематика проектів для програми не обмежена, ключовий критерій відбору проектів – їх безпосереднє відношення до положень Угоди про асоціацію/Поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі між Україною та ЄС.

✔️Вхід на подію вільний за попередньої реєстрації та отримання листа-запрошення на пошту (30 травня). Реєструйтесь за лінком: http://bit.ly/goeulab. Зверніть увагу, кількість місць обмежена простором локації.