Новини мереж ЄС

  Субота, 05 Лютого 2022 Валентина Чирва Євроклуб "Сучасник" Камянське Євроклуби
27 січня в м.Кам'янському відбувся молодіжний форум "Твоя сила - єднати громаду" під патронатом міського голови Білоусова А.Л.
  П'ятниця, 28 Січня 2022 Суховерхова Олена Петрівна Ucan Харків Євроклуби
Представниця євроклубу "Ucan" відвідала захід Школи проєктів, яка була проведена в ХНЄУ ім. Кузнеця. Вона мала змогу ознайомитись з презентацією оновленого положення «Марафон унікальних справ - 2022», в якому євроклуб приймає участь.
  П'ятниця, 28 Січня 2022 Суховерхова Олена Петрівна Ucan Харків Євроклуби
Відбулось засідання кураторів Євроклуба закладів загальної середньої освіти Немишлянського району за темою "Мотивація до участі у проєктній діяльності учнівської молоді району". Метою засідання було ознайомити кураторів шкільних Євроклубів району з прикладами застосування мотиваційних механізмів в учнівському середовищі у проєктній діяльності та з користю щодо особистого саморозвитку.
  Четвер, 27 Січня 2022 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
До Дня Соборності України активісти євроклубу "Європейська єдність" повели для гімназистів цікавий захід "Соборна Україна - собори наших душ".
  Вівторок, 25 Січня 2022 Тетяна Лепеха Сузір'я село Леляки Баришівського району Євроклуби
Євроклубівці "Сузір`я" Семенівської школи провели засідання "Подорож франкомовними країнами Європи".
  Неділя, 23 Січня 2022 Тетяна Лепеха Сузір'я село Леляки Баришівського району Євроклуби
З нагоди Дня Соборності України та виховання у громадян почуття патріотизму і гордості за свою державу Євроклуб
"Сузір`я" Семенівській загальноосвітній школі I – III Київської області провели ряд заходів
  Субота, 22 Січня 2022 Черновол Ганна Миколаївна Євроклуб "EuroMission" Харківська загальноосвітня школа № 102 Харків Євроклуби
Команда євроклубу "EuroMission" приєдналася до проєкту «The Kaleidoscope of Love” міжнародної освітньої програми eTwinning.
  П'ятниця, 21 Січня 2022 Валентина Чирва Євроклуб "Сучасник" Камянське Євроклуби
До Міжнародного дня прав людини євроклуб "Сучасник"(м.Кам'янське, гімназія №12) провів улюблений формат гри брейн-ринг, який модерував наш вчитель інформатики і постійний помічник Біліченко Р.О.
  Вівторок, 28 Грудня 2021 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Наші гімназисти люблять подорожувати Європою й пізнавати усе різноманіття її традицій. Саме для таких допитливих мандрівників активісти євроклубу “Європейська єдність” Кам’янської гімназії № 39 розробили й провели 24 грудня пізнавально-розважальну гру "Новорічний експрес", яка була присвячена святкуванню Нового року та Різдва в різних європейських країнах.
  Понеділок, 27 Грудня 2021 Валентина Чирва Євроклуб "Сучасник" Камянське Євроклуби
Стало доброю традицією нашого євроклубу "Сучасник"(м.Кам'янське, Гімназія №12) підводити разом підсумки року, що минає.
  Понеділок, 27 Грудня 2021 Гордієнко Вікторія Євгенівна Euro eco schools in Ukraine Одеса Євроклуби
Флешмоб до Новорічних Свят
  П'ятниця, 24 Грудня 2021 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби
21-22 грудня 2021 року відділом виховної роботи та позашкільної освіти ЧОІППО імені К.Д.Ушинського проведено обласний вебінар-кругозір «Шкільний європейський клуб – новий формат для творчого учителя» для керівників професійних спільнот заступників директорів з виховної роботи територіальних громад. Дводенна онлайн-зустріч зібрала понад 50 осіб.
  Середа, 22 Грудня 2021 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
У Піддубцівському ліцеї Підгайцівської сільської ради Волинської області протягом листопада тривав місячник природничих наук. Учні стали активними учасниками різноманітних заходів – екскурсій у природу, відкритих уроків, квестів, інтелектуальних змагань. Цікавим і пізнавальним заходом для євроклубівців «Сузір’я» стала інтелектуальна гра «Кафе «Європа».
  Середа, 22 Грудня 2021 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA
⁉️ 2021 добігає кінця, але ви все ще маєте ідеї, які б хотіли обговорити та втілити в життя?

✅ Запрошуємо вас долучитись до інтерактивної молодіжної дискусії та поспілкуватись з молоддю з країн-членів Європейського Союзу та країн Східного партнерства!
  П'ятниця, 17 Грудня 2021 Зубкова Олена Петрівна Маріупольський будівельний коледж Маріуполь Євроклуби
Напередодні 10 грудня, коли відзначається Міжнародний день прав людини, куратори євроклубу «Маріупольський будівельний коледж» Мальцева Н.О., Рамусь А.А. та викладач правознавства Баркіна Н.М провели гру «Права людини понад усе»
  Неділя, 12 Грудня 2021 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
До Міжнародного дня захисту прав людини активісти євроклубу "Європейська єдність" гімназії № 39 м. Кам'янське підготували ігрову програму «Великі права маленької дитини», яка була проведена для маленьких вихованців.
  П'ятниця, 10 Грудня 2021 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA
Освіта в Європі безкоштовно та легко? Невже це не жарт?
Посли європейської молоді в Україні точно знають, що це РЕАЛЬНІСТЬ, яка доступна кожному та кожній вже зараз. Саме тому у січні 2021 ми розробили проект «Навчання в ЄС безкоштовно», у межах якого упродовж наступних місяців відбудеться серія зустрічей, спікери та спікерки яких розкажуть усе про особливості та стипендії для навчання у різних країнах Європейського Союзу. Ми вже мали нагоду поговорити з вами про навчання в Німеччині, Угорщині, Бельгії, Швеції, Франції, Естонії, Італії, Литві, Австрії, Польщі та Данії.
  П'ятниця, 10 Грудня 2021 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA
Напередодні саміту Східного партнерства, який відбудеться 15 грудня у Брюсселі, Посли європейської молоді з України разом з експертами із соціального підприємництва на запрошення 24 Каналу взяли участь у дискусії щодо ролі Європейського Союзу у підтримці розвитку інноваційної та зеленої економіки України, зокрема соціального підприємництва, а також нового Економічного та інвестиційного плану Європейського Союзу для країн Східного партнерства.
  П'ятниця, 10 Грудня 2021 Зубкова Олена Петрівна Маріупольський будівельний коледж Маріуполь Євроклуби
10 грудня – Міжнародний день прав людини
Напередодні 10 грудня, коли відзначається Міжнародний день прав людини, куратори євроклубу «Маріупольський будівельний коледж» провели гру «Права людини понад усе» серед студентів І курсів.
  Четвер, 09 Грудня 2021 Валентина Чирва Євроклуб "Сучасник" Камянське Євроклуби
9 грудня- Міжнародний день боротьби з корупцією, явища, яке має транснаціональний характер. Саме про корупцію говорили члени євроклубу "Сучасник" гімназії №12 м.Кам'янського.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.