Новини мереж ЄС

  Середа, 10 Листопада 2021 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
У рамках проєкту "В Україні мріємо, як в Європі діємо!" за підтримки Представництва ЄС в Україні євроклубівці EuroMix з м.Харкова відвідали наших партнерів по проєкту Українську Академію Лідерства та дізнались, як звичайні хлопці та дівчата з різних куточків України, навчаючись в УАЛ, змінюються та стають активними свідомими громадянами нашої країни.
  Вівторок, 09 Листопада 2021 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
У рамках проєкту "В Україні мріємо, як в Європі діємо!" за підтримки Представництва ЄС в Україні наш євроклуб приєднався до 4 міжнародних освітніх проєктів міжнародної програми eTwinning + :"Fairytale Planet", "The Yin Yang of the Media", "BASE (Be: Aware, Safe and Educated)", "Outdoor is better".
  Вівторок, 09 Листопада 2021 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
До Європейського тижня молоді для кращого вивчення традицій, спільних цінностей та кращих практик Європи та України, в рамках проєкту "В Україні мріємо, як в Європі діємо" молодь євроклубу EuroMix відвідувала найкращі вищі навчальні заклади м. Харкова.
  Неділя, 07 Листопада 2021 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Євроклуб “Європейська єдність» гімназії № 39 м. Кам’янське провів онлайн-заняття з елементами тренінгу в формати ZOOM конференції на тему «Українській молоді – європейські цінності».
  П'ятниця, 05 Листопада 2021 Гарбуз Вікторія Ростиславівна Diversity м. Ковель Євроклуби
Євроклубівці ліцею ім.Олени Пчілки м.Ковеля Волинської області долучилися до тижня медіаграмотності та отримали сертифікати від ЮНІСЕФ та Міністерство культури та інформаційної політики України, ставши учасниками Національного уроку з медіаграмотності.
  П'ятниця, 05 Листопада 2021 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA
Освіта в Європі безкоштовно та легко? Невже це не жарт?
  Вівторок, 02 Листопада 2021 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
В рамках проєкту "В Україні мріємо, як в Європі діємо!" за підтримки Представництва ЄС в Україні влітку була проведена зустріч євроклубів-партнерів з м. Харків EuroMix та з м. Марганець MerryBox.
  Вівторок, 02 Листопада 2021 Суховерхова Олена Петрівна Ucan Харків Євроклуби
Протягом осінніх канікул евроклубовці в рамках роботи над проектом та з метою зустрічей молодими людьми, які досягли професійних успіхів відвідали технопарк "Сінергія".
  Неділя, 31 Жовтня 2021 Подлєсна Оксана Петрівна EurоClub "Територія молоді" Українськ Євроклуби
У межах реалізації проєкту «Марафон "Be Internet Awesome»», Олексій Халілов, професійний відеооператор та Юлія Халілова, маркетинг-спеціалістка кампанії Intellias, провели для євроклубівців онлайн майстер-клас зі створення соціальних роликів «Як створити класний відеопродукт».
  Четвер, 28 Жовтня 2021 Гарбуз Вікторія Ростиславівна Diversity м. Ковель Євроклуби
Євроклубівці організували творчий захід, на якому підсумували свою роботу в проєкті євроклубів та поділилися своїми творчими талантами.
  Четвер, 28 Жовтня 2021 Гарбуз Вікторія Ростиславівна Diversity м. Ковель Євроклуби
Євроклубівці стали ініціаторами акції на покращення добробуту своєї громади.
  Середа, 27 Жовтня 2021 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби
Євроклуб Сухополов’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів «ЄДНІСТЬ» (керівники: Макаренко Олена та Паустовський Віктор) розпочав роботу над проєктом «Україномовні школи в Польщі – осередки формування національних та європейських цінностей».
  Середа, 27 Жовтня 2021 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Щороку 14 жовтня світова спільнота відзначає Всесвітній день екологічної освіти (World Environmental Education Day), без якої неможливе розв'язання кліматичних проблем і підвищення якості життя.
  Середа, 27 Жовтня 2021 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
До Всесвітнього тижня медійної та інформаційної грамотності євроклуб EuroMix взяв участь у тренінгу " Від дезінформації до фейків декодування маніпулятивного контенту"
  П'ятниця, 22 Жовтня 2021 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Генеральний Консул Республіки Польща в Луцьку Славомір Місяк відвідав Піддубцівський ліцей Підгайцівської сільської ради Луцького району Волинської області.
  Четвер, 21 Жовтня 2021 Гарбуз Вікторія Ростиславівна Diversity м. Ковель Євроклуби
Євроклубівці представили проблеми свого району/громади (екологічні, проблеми із недостатньою кількістю паркомісць та ігрових майданчиків для дітей, недостатнє технічне забезпечення у школах, нераціональне й нездорове харчування в шкільних їдальнях, невиконання правил безпеки в період пандемії) та можливі шляхи їх вирішення.
  Четвер, 21 Жовтня 2021 Петрухіна Валентина Олександрівна ЄвроGO Бердичів Євроклуби
Реалізація проєкту "Паралелі: Європейський Союз і Україна"
  Четвер, 21 Жовтня 2021 Зоріна Надія EuroFix Маріуполь Євроклуби
Євроклуб Eurofix провів квест для учнів 7 класу за темою "безпека в інтернеті"
  Вівторок, 19 Жовтня 2021 Яковлєв Артем Сергійович Миколаївський міський молодіжний ЄвроКлуб "Діалог" Миколаїв Євроклуби
Вже не перший рік міський молодіжний євроклуб «Діалог» і євроклуб «Країнами і континентами» МЗШ № 45 співпрацюють з польським обласним товариством «Полонія Семпер Фіделіс». Нещодавно учасницю євроклубу «Діалог» ученицю МЗШ № 45 Макаренко Анастасію, в рамках цієї багаторічної дружби, запросили в місто Одеса для участі в інтеграційному проекті «Загальне минуле, загальне майбутнє» НКОП «Польська Нота».
  Вівторок, 19 Жовтня 2021 Хриплива Таїса Олександрівна DreamTeam Решетилівський район Євроклуби
Євроклубвці провели екологічний тренінг
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.