Новини мереж ЄС

  Понеділок, 13 Вересня 2021 Суховерхова Олена Петрівна Ucan Харків Євроклуби
Тренування своїх м'яких навичок вже в школі. Розвиток себе та перевірка своїх здібностей. Це те, що було головною метою проєкту.
  Середа, 18 Серпня 2021 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA
Освіта в Європі безкоштовно та легко? Невже це не жарт? Посли європейської молоді в Україні знають, що це РЕАЛЬНІСТЬ, яка доступна кожному. Завдяки проєкту «Навчання в ЄС безкоштовно», спікери та спікерки якого розкажуть про особливості та стипендії для навчання у країнах Європейського Союзу.
  Вівторок, 17 Серпня 2021 Яна Цикункова Євроклуб MerryBox Марганець Євроклуби
Проект реалізовано у співпраці євроклубівців Марганця та Харкова
  Вівторок, 17 Серпня 2021 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби
У країнах Європейського Союзу поважають спорт і здоровий спосіб життя. Звичайно, наші євроклубівці теж вирішили показати приклад
  Середа, 07 Липня 2021 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Щорічно у першу суботу липня відзначається Міжнародний день Дніпра. Це важлива водна артерія нашої країни. Тому євроклубівці - партнери проєкту "Аква віта - європейський екологічний пріоритет" не оминули увагою таку важливу подію. Тим більше що два євроклуби - з Дніпропетровської області, де назва говорить сама за себе.
  Неділя, 04 Липня 2021 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби
Так назвали конкурс малюнків члени євроклубу «Країнами та континентами» Миколаївської загальноосвітньої школи I – III ступенів № 45. А ще так називається проєкт, який команда євроклубу виграла у конкурсі проєктів для євроклубів України від Представництва ЄС в Україні.
  Середа, 30 Червня 2021 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби
29 червня стало для представників Мереж ЄС в Миколаєві цікавим і корисним завдяки спілкуванню з заступником голови Представництва ЄС в Україні паном Ремі Дюфло.
  Понеділок, 28 Червня 2021 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби
А чи знаєте ви, що у Франції король був королем лише 20 хвилин? А на чому випікають справжню італійську піцу? А те, що у Франції є кафе, в якому кофе вам буде коштувати дорожче, якщо ви не промовите: "Будь ласка"?
  Понеділок, 21 Червня 2021 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
Частину літніх канікул євроклубівці гімназії 12 м.Кам'янського присвятили реалізації краєзнавчого проєкту, який став можливим за підтримки ГО "CRISP" з Берліна. Та подискутували з видатним скульптором Гарніком Хачатряном.
  П'ятниця, 18 Червня 2021 Ольга Федоренко Міська бібліотека для дітей Олевської ОТГ Олевськ Бібліотеки
А ви знаєте, що означає дата 9 травня 1950 року? Число 28,12 та цифра 9? Вихованці пришкільного літнього табору «Ліщинка» з Олевська вже знають!
  Четвер, 17 Червня 2021 Ольга Федоренко Міська бібліотека для дітей Олевської ОТГ Олевськ Бібліотеки
Сьогодні при Олевській міській бібліотеці для дітей стартував проєкт євроклубу «Єдність у багатоманітності» за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні».
  Вівторок, 15 Червня 2021 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби
А чи знаєте ви, що у Франції король був королем лише 20 хвилин? А на чому випікають справжню італійську піццу? А те, що у Франції є кафе, в якому кава вам буде коштувати дорожче, якщо ви не промовите "Будь ласка"?

А що ви знаєте про європейські країни?

  Понеділок, 14 Червня 2021 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA
Освіта в Європі безкоштовно та легко? Невже це не жарт? Посли європейської молоді в Україні точно знають, що це реальність, доступна зараз.

  Неділя, 13 Червня 2021 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби
А чи ви знаєте, що 5 червня – Всесвітній день навколишнього середовища? Чи вам байдужий його стан?
  Середа, 09 Червня 2021 Хриплива Таїса Олександрівна DreamTeam Решетилівський район Євроклуби
Продовжуємо роботу над проєктом «Живи із зеленим серцем». Взяли участь у екологічній годині "Планета - мій дім", яку провів Центр європейської інформації при Полтавській обласній бібліотеці, який очолює Тетяна Гусар.
  Середа, 09 Червня 2021 Гусар Тетяна Василівна Центр (Пункт) європейської інформації Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського Полтава Бібліотеки
8 червня у Центрі європейської інформації ПОУНБ імені І. П. Котляревського відбулася екологічна онлайн-година.
  Середа, 09 Червня 2021 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Перша декада червня багата на знакові події для учасників проєкту «Аqua vitae – європейський екологічний пріоритет». Так, 6 червня світова спільнота відзначає Міжнародний день очищення водойм, а 8 червня - Всесвітній день океанів.
  Понеділок, 07 Червня 2021 Сібіль Ніна Володимирівна, Антоніна Федорченко Євроклуб "Назустріч" Чернігів Євроклуби
Євроклуб «ЄвроЧОПЛ» провів соціологічне дослідження серед мешканців Чернігівської області «Безпечний інтернет: що ми знаємо про це» у рамках проєкту «Безпека у цифровому просторі – знаємо права, користуємось можливостями» за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні».
  Понеділок, 07 Червня 2021 Сібіль Ніна Володимирівна, Антоніна Федорченко Євроклуб "Назустріч" Чернігів Євроклуби
Учні й учениці Чернігівського обласного педагогічного ліцею, євроклубівці "ЄвроЧОПЛ" продовжують реалізацію проєкту «Безпека у цифровому просторі – знаємо права, користуємось можливостями» за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні "Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні".
  Вівторок, 01 Червня 2021 Тетяна Лепеха Сузір'я село Леляки Баришівського району Євроклуби
Євроклуб "Сузір'я " почав з... прибирання лісу, реалізуючи проект: "Об'єкти зеленого туризму Семенівської громади"
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.