Новини мереж ЄС

  Вівторок, 01 Червня 2021 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Новина про перемогу євроклубу "Сузір'я" у конкурсі проєктів Представництва ЄС зацікавила місцеві ЗМІ. Так, координатор євроклубу Ольга Чухілевич та голова євроклубу Максим Юрковський були у прямому ефірі "Українського радіо-Луцьк"
  Понеділок, 31 Травня 2021 Хриплива Таїса Олександрівна DreamTeam Решетилівський район Євроклуби
Інтерв'ю на радіо "Полтава"
  Понеділок, 31 Травня 2021 Рижко Аліна Анатоліївна Євроклуб "Гармонія" Бердичів Євроклуби
В рамках реалізації проєкту «Зелений курс по-євроклубівськи» створюємо екопростір «Збережемо довкілля!»
  Понеділок, 31 Травня 2021 Рижко Аліна Анатоліївна Євроклуб "Гармонія" Бердичів Євроклуби
Акція "Зелений" челендж від випускників школи № 8 м.Бердичева" відбувалась у рамках реалізації проєкту євроклубів за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні» «Зелений курс по-євроклубівськи».
  Неділя, 30 Травня 2021 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби
Команда миколаївського євроклубу «Країнами та континентами» та її партнер миколаївський міський Євроклуб «Діалог» почали реалізацію проєкту «Екологічний калейдоскоп «Життя у згоді з довколишнім середовищем», який ми виграли у 2021 році у конкурсі проєктів для євроклубів України від Представництва Європейського Союзу в Україні. 2021 рік визнано роком екології - це збереження планети і людства в цілому. У нас була запланована зустріч з владою нашого міста. І така зустріч відбулася. В гості до нас завітали депутат Миколаївської міської ради Коваленко Максим і його помічник Євген Корольков.
  Середа, 26 Травня 2021 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Євроклуби – учасники проєкту «Аква віта – європейський екологічний пріоритет» відзначили Європейський день моря. Європейський день моря (European Maritime Day), який відзначається 20 травня, запроваджений з метою підвищити обізнаність громадян Європи про моря і їх важливість.
  Вівторок, 25 Травня 2021 Сібіль Ніна Володимирівна, Антоніна Федорченко Євроклуб "Назустріч" Чернігів Євроклуби
У Чернігівському обласному педагогічному ліцеї стартував проєкт «Безпека у цифровому просторі – знаємо права, користуємось можливостями» за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні».
Уже вдруге заклад освіти одержав перемогу в конкурсі проєктів євроклубів від
Представництва ЄС. Минулого року це була ініціатива, присвячена темі екології. Цього року актуальною, на думку самих учнів, є тема безпеки в мережі інтернет.
  Понеділок, 24 Травня 2021 Яна Цикункова Євроклуб MerryBox Марганець Євроклуби
Квест для молодших школярів провели наші євроклубівці.
  Неділя, 23 Травня 2021 Яна Цикункова Євроклуб MerryBox Марганець Євроклуби
До Дня Європи в Україні всі разом створили чудовий інтерактивний лепбук ПАСПОРТ ДО ЄВРОСОЮЗУ.
  Четвер, 20 Травня 2021 Подлєсна Оксана Петрівна EurоClub "Територія молоді" Українськ Євроклуби
Щороку у третю суботу травня Україна відзначає День Європи.
  Четвер, 20 Травня 2021 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
З 9 по 15 травня учасники Харківського Євроклубу EuroMix провели серію заходів в рамках проєкту "В Україні мріємо, як в Європі діємо!" та тижня Європи в Украіні за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні».
  Середа, 19 Травня 2021 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
В рамках відзначення Дня Європи в Україні в гімназії №12 відбулося багато яскравих і цікавих подій, які охопили весь тиждень.
  Середа, 19 Травня 2021 Попова Катерина Сергіївна Євроклуб "Euro Stars" комунального закладу "Маріупольського міського навчально-виховного комплексу "Гімназія-школа"№27 Маріупольської міської ради Донецької області" Маріуполь Євроклуби
14 травня євроклуб Euro Stars провів захід "Що ти знаєш про країни Європи?"
  Вівторок, 18 Травня 2021 Рижко Аліна Анатоліївна Євроклуб "Гармонія" Бердичів Євроклуби
В рамках святкування Дня Європи за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні» відбувся конкурс на кращого виконавця поезії європейських авторів.
  Вівторок, 18 Травня 2021 Зубкова Олена Петрівна Маріупольський будівельний коледж Маріуполь Євроклуби
У рамках проєкту «Прямуючи до ЄС, змінюємо Україну» за підтримки представництва ЄС єжвроклуб Маріупольського будівельного коледжу спільно з євроклубами “EuroFix (спеціалізована школа № 66 м. Маріуполя) та “Вікно в Європу” (НВК “ЗНЗ ДНЗ” с. Лучинець) провели день Європи у Маріуполі
  Вівторок, 18 Травня 2021 Зоріна Надія EuroFix Маріуполь Євроклуби
Євроклуб Eurofix у Маріуполі організував шкільну виставку репродукцій.
  Понеділок, 17 Травня 2021 Сібіль Ніна Володимирівна, Антоніна Федорченко Євроклуб "Назустріч" Чернігів Євроклуби
Щороку у третю суботу травня Україна відзначає День Європи. Для українців – це особливий день, адже нашу країну та ЄС єднають спільні цінності, історія та культура. У Чернігівському обласному педагогічному ліцеї також долучилися до святкування.
  Понеділок, 17 Травня 2021 Левандовська Ніна Олегівна Євроклуб "Book lover" Житомир Бібліотеки
Бібліотекарі провели для другокласників тематичну вікторину "Євровояж".
  Неділя, 16 Травня 2021 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
14 травня 2021 року в рамках відзначення Дня Європи в Україні відбулося урочисте зібрання “На шляху до Європейського Союзу” у форматі Zoom конференції. У заході взяли участь євроклуб "Європейська єдність" Кам’янської гімназії № 39 та євроклуб "Україна онлайн" СЗШ № 10.
  Неділя, 16 Травня 2021 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби
Щороку в третю суботу травня в Україні відзначать День Європи. З нагоди свята учні-члени шкільного європейського клубу «ЄДНІСТЬ» (керівники Макаренко О.М. та Паустовський В.О.) взяли участь у проведені різноманітних заходів для всіх учнів Сухополов’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, що на Чернігівщині
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.