Новини мереж ЄС

  П'ятниця, 25 Вересня 2020 Тетяна Лепеха Сузір'я село Леляки Баришівського району Євроклуби
Європейський день мов
  П'ятниця, 25 Вересня 2020 Ольга Ігнатенко Євроклуб " Меридіан" Лиманської ЗОШ №4 Лиман Євроклуби
22 вересня в багатьох країнах світу відзначається Міжнародний день без автомобілів. Цього дня заради збереження довкілля та здоров’я ьагато громадян використовують велосипеди чи взагалі стають пішоходами. Учні Лиманської ЗОШ №4 за активної підтримки членів євроклубу "Меридіан"залюбки долучилися до заходів в цей день
  Четвер, 24 Вересня 2020 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Учасники Євроклубу «Сузір’я» села Піддубці Луцького району Волинської області відвідали єдину в Україні оленячу ферму, яка знаходиться у селі Радовичі Турійського району. Вона називається «Екопарк «Аміла», а керівником і засновником ферми є Роман Микитюк.
Оленячу ферму майже на 300 голів власник заснував кілька років тому. Ідею пан Роман запозичив у Європі.
  Середа, 23 Вересня 2020 Петрухіна Валентина Олександрівна ЄвроGO Бердичів Євроклуби
У День Всесвітнього дня прибирання євроклубівці ініціювали прибирання у навколишньому середовищі.
  Середа, 23 Вересня 2020 Euroquiz
Креативно та творчо відзначили 10-річчя відкриття Гонгу Миру кременчуцькі ліцеїсти.
  Вівторок, 22 Вересня 2020 Euroquiz
До 10-річчя встановлення Гонгу Миру в м. Кременчуці
  Понеділок, 21 Вересня 2020 Рижко Аліна Анатоліївна Євроклуб "Гармонія" Бердичів Євроклуби
В рамках реалізації проєкту «Екологічна політика починається з тебе: міркуй глобально-втілюй локально» за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні та всесвітнього дня прибирання « world cleanup day» євроклубівці «Гармонії» , батьки та педагоги школи №8 долучились до кампанії «Побачив! Прибери!»
  Понеділок, 21 Вересня 2020 Рижко Аліна Анатоліївна Євроклуб "Гармонія" Бердичів Євроклуби
В рамках реалізації проєкту «Екологічна політика починається з тебе: міркуй глобально-втілюй локально» за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні», у школі №8 Бердичева пройшов перший урок євроклубівського руху «Збережемо нашу планету разом!». Учні вивчали інформацію про ЄС, про структуру ЄС, про європейські цінності.
  П'ятниця, 18 Вересня 2020 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби
Євроклуб "ЄДНІСТЬ" Сухополов'янської середньої школи Чернігівської області взяв участь у семінарах "Я маю громадянську позицію" та"Порушення прав людини під час Другої світової війни та післявоєнний час в Україні та Польщі" в рамках освітнього проєкту "МИ – ГРОМАДЯНИ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ УКРАЇНИ", що реалізується за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.
  Середа, 16 Вересня 2020 Рижко Аліна Анатоліївна Євроклуб "Гармонія" Бердичів Євроклуби
Випускниця програми Erasmus+ Владислава Лісова розповіла євроклубівцівцям "Гармонії" СЗОШ №8 Бердичева про можливості програми та особилвості навчання в Європі.
  Вівторок, 15 Вересня 2020 Дятлова Тетяна Григорівна Євроклуб "Сузір'я" селище Новгородське Євроклуби
Євроклуб "Сузір'я" середньої школи №17 започаткував міжнародний проєкт "Let's Save Our Planet Together" на платформі eTwinning
  Понеділок, 14 Вересня 2020 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Євроклуб «Сузір’я» села Піддубці Волинської області отримав нові матеріали, що висвітлюють проєкт «Флагмани змін живуть поруч», від євроклубу-партнера "Dream Team" Плосківської ЗОШ І-ІІІ ст. з Полтавщини. Його координатор Таїса Хриплива разом зі своїми євроклубівцями віднайшла кілька героїв з Полтавської області. Нам цікаві ті люди, котрі навчалися чи працювали в Європі, і застосовують досвід в Україні. Сьогоднішнє інтерв’ю зі Світланою Дудкою.
  Субота, 12 Вересня 2020 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
11 вересня на першому в цьому навчальному році засіданні євроклубу був створений актив проекту та розподілені обовязки
  П'ятниця, 11 Вересня 2020 Логвиненко Наталія Миколаївна Євроклуб "MAYFLOWER", Лебединського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Лебедин Євроклуби
Відмовитися від поліетиленових пакетів легко! Саме так стверджують у шкільному євроклубі "Mayflower" Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Сумської області.
  П'ятниця, 11 Вересня 2020 Арутюнян Олена Сергіївна Рада євроклубів Кіровоградщини м. Кропивницький Євроклуби
Проєкт, що реалізовує Рада євроклубів Кіровоградщини, продовжується соціальною акцією "Європікнік". Мета - сформувати навички відповідального споживання та сортування сміття, креативного використання природних матеріалів, взаємодії та порозуміння
  П'ятниця, 11 Вересня 2020 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Євроклуб «Сузір’я» села Піддубці Волинської області продовжує знайомства з людьми, котрі здобули цікавий європейський досвід і поширюють його в Україні. Герої проєкту допомагають нам більше дізнатися про можливості навчання та розвитку української молоді у Європі. Знайомтесь: Гнітецька Христина, студентка Варшавського політехнічного університету, тренер з художньої гімнастики Варшавського Палацу молоді.
  Середа, 09 Вересня 2020 Подлєсна Оксана Петрівна EurоClub "Територія молоді" Українськ Євроклуби
Учасники євроклубу «Територія молоді» середньої школи №13 Селидівської міської ради на Донеччині презентували проєкт «МЕДІА-13».
  Вівторок, 08 Вересня 2020 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби
Євроклуб «Країнами та континентами» з Миколаєва запропонував всім, хто любить свою малу батьківщину, чи відвідав заповідні місця Європи, взяти участь у фотоконкурсі «Заповідними стежками України та країн Європейського Союзу».
  Середа, 02 Вересня 2020 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби
Євроклубу "ЄДНІСТЬ" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської області (керівники Паустовський Віктор та Макаренко Олена) розпочав роботу над проєктом “МИ – ГРОМАДЯНИ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ УКРАЇНИ».
  Середа, 02 Вересня 2020 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
1 вересня євроклуб “Європейська єдність” Кам’янської гімназії № 39 розпочав реалізацію проєкту “Єврокемп “Потяг дружби”, що проводиться за підтримки Представництва ЄС в Україні у рамках інформаційної кампанії “Прямуючи до ЄС, змінюємо Україну”.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.