Новини мереж ЄС

  Середа, 02 Вересня 2020 Петрухіна Валентина Олександрівна ЄвроGO Бердичів Євроклуби
На тренінгу вивчали проблеми, пов’язані з нагромадженням сміття та необхідністю його утилізації, познайомились із сучасними шляхами переробки відходів у різних країнах
  Вівторок, 01 Вересня 2020 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Збираємо «історії успіху», які можуть стати поштовхом для інших. Сьогоднішній наш герой – з Полтавщини. Євроклубівці "Dream Team" та координатор євроклубу Таїса Хриплива взяли інтерв’ю у свого земляка Ярослава Шевченка.
  Неділя, 23 Серпня 2020 Петрухіна Валентина Олександрівна ЄвроGO Бердичів Євроклуби
Молодь євроклубу "ЄвроGO" закликає розпочати сортувати відходи - папір, кришечки, батарейки, ПЕТ пляшки, скло та іншу вторсировину, відмовитись від одноразових пакетів, користуючись екоторбинками.
  Вівторок, 18 Серпня 2020 Сафронова Вікторія Миколаївна ЄвроGO м.Бердичів Євроклуби
Як зменшити кількість пластикових відходів? Євроклуб «ЄвроGo» вивчив досвід країн Європи стосовно зменшення використання пластика у побуті.
  Четвер, 13 Серпня 2020 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Євроклуб "Сузір'я" з села Піддубці продовжує роботу над проєктом "Флагмани змін живуть поруч". Ми збираємо історії успіху тих, хто здобув цікавий європейський досвід. Сьогоднішня наша розповідь - про Галину Мороз, випускницю факультету міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
  Середа, 12 Серпня 2020 Хриплива Таїса Олександрівна DreamTeam Решетилівський район Євроклуби
Мій виступ на радіо був присвячений міжнародним проєктам, у яких задіяна наша школа.
  Середа, 05 Серпня 2020 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби
Так назвала вікторину про країни Європейського Союзу команда євроклубу «Країнами та континентами» з Миколаєва. А відповісти на питання вікторини та дізнатися нове про країни ЄС ми запропонували євроклубам з різних міст України.
  Понеділок, 03 Серпня 2020 Сафронова Вікторія Миколаївна ЄвроGO м.Бердичів Євроклуби
Євроклубівці «ЄвроGO» з Бердичева долучилися до акції "Назбирай мішок сміття", оголошеної євроклубівцями "Сузір’я" Семенівської ЗОШ 1-111 ст., хоча й акція завершилася, але ця проблема завжди актуальна.
  Середа, 29 Липня 2020 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Саме таких героїв свого проєкту, котрі живуть поруч з нами, ми розшукуємо протягом літа. Це люди, котрі навчалися чи працювали в Європі, отримали там знання, уміння, навички, які застосовують тепер в Україні. Вони попереду в різних сферах – освіті, культурі, спорті, громадській діяльності. Дякуємо євроклубам-партнерам, котрі активно долучилися до втілення мережевого проєкту. Згідно з задумом проєкту, кожен євроклуб-партнер розшукує таких цікавих особистостей у своїх регіонах.
.Наш Євроклуб протягом роботи над метою і завданнями проєкту познайомився з надзвичайно цікавими особистостями у місті Луцьку та Волинській області. Їх історії успіху надихають, а зустрічі з ними – завжди маленьке свято.
  Понеділок, 27 Липня 2020 Сафронова Вікторія Миколаївна ЄвроGO м.Бердичів Євроклуби
До реалізації проєкту "ЄвроЕко - стиль життя бердичівлян" долучилися читачі Бердичівської міської бібліотеки для дітей.
  Субота, 18 Липня 2020 Рижко Аліна Анатоліївна Євроклуб "Гармонія" Бердичів Євроклуби
У розпалі робота з реалізації проєкту «Екологічна політика починається з тебе: міркуй глобально-втілюй локально» за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні». А саме, вивчається екологічна політика ЄС та New green deal, виготовляються інформаційні матеріали для містян про збереження навколишнього середовища та природних ресурсів, ведеться дослідницька робота з проблем екології міста.
  Четвер, 16 Липня 2020 Тетяна Лепеха Сузір'я село Леляки Баришівського району Євроклуби
Євроклуб Семенівської ЗОШ І-ІІІ ст "Сузір’я" провів челендж "Назбирай мішок сміття"! Акція відбулася в межах проекту "Молодь за чисте довкілля", який здійснюється за підтримки Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні».
  Середа, 08 Липня 2020 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
Євроклубам м.Кам'янського пощастило долучитися до проєкту "60 уроків Європи для шкіл України", який проводиться за підтримки Посольства США в Україні та відбудеться в листопаді-грудні 2020 року.
  Вівторок, 07 Липня 2020 Тетяна Лепеха Сузір'я село Леляки Баришівського району Євроклуби
"Молодь за чисте довкілля"
  Четвер, 02 Липня 2020 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Цьогоріч привертається велика увага медіа до діяльності волинських євроклубів. Так, обласна газета «Волинь» уже не вперше висвітлила діяльність нашого євроклубу. Об'ємний матеріал про нашу діяльність розмістив у себе навіть інформаційний ресурс сусідньої Рівненської області «Свої». А журналістка волинського видання Анна Карпюк-Манюхіна, розмістила замітку про наш євроклуб на сайті район.Луцьк та загорілася ідеєю описати діяльність ще й інших європейських осередків - євроклубу «Європа» Луцького НТУ та Інформаційного центру ЄС, що розміщений у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки. На черзі - інтерв'ю журналістки Ольги Шарути на «Радіо-Луцьк» з координаторкою євроклубу «Сузір'я» села Піддубці Ольгою Чухілевич.
  Субота, 27 Червня 2020 Рижко Аліна Анатоліївна Євроклуб "Гармонія" Бердичів Євроклуби
У рамках реалізації проєкту «Екологічна політика починається з тебе: міркуй глобально-втілюй локально» за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні» євроклуб «Гармонія» організовує конкурс рекламного ролику «Моя дружба з природою» серед учасників євроклубів-партнерів: «ЄвроЧОПЛ» Чернігів; «Ми-разом» Сміла Черкаська обл.; «ЄвроGO» Бердичів Житомирська обл., «Сузір’я» с. Семенівка Київська область та «Гармонія» Бердичівська СЗОШ № 8 - Житомирська обл. Проте, якщо є бажаючі взяти участь у конкурсі з інших євроклубів, будемо раді! Положення до конкурсу додається.
  П'ятниця, 26 Червня 2020 Таболіна Людмила Вікторівна Євроклуб БДЖІЛКА Харківської спеціалізованої школи № 73 Харків Євроклуби
Володимир Катвалян, учень ХСШ 73, куратор Асоціації Євроклубів міста Харкова, став переможцем міського конкурсу «Учень року-2020» у номінації «Лідер року»
  П'ятниця, 26 Червня 2020 Рижко Аліна Анатоліївна Євроклуб "Гармонія" Бердичів Євроклуби
В рамках проєкту "Екологічна політика починається з тебе: міркуй глобально-втілюй локально", за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні», євроклуб «Гармонія» організовує еко-освітній фотоконкурс «Природа в об'єктиві». Cеред учасників євроклубів - партнери ЄвроЧОПЛ з Чернігова,"Ми-разом!" зі Сміли Черкаської області, "ЄвроGO" з Бердичіва, "Сузір'я" з c.Семенівка Київської області та "Гармонія " з Бердичіва Житомирської області. Проте, якщо є бажаючі взяти участь у конкурсі з інших євроклубів, ми будемо раді співпраці.
  Вівторок, 23 Червня 2020 Сафронова Вікторія Миколаївна ЄвроGO м.Бердичів Євроклуби
Скайп-зустріч координаторів євроклубів у рамках проєкту "Змінюємо себе, а не клімат! Прямуємо разом з ЄС" - «ЄвроЧОПЛ» м.Чернігів; «Ми-разом» Смілянський ліцей «Лідер» (Черкаська обл.); «ЄвроGO» м.Бердичів (Житомирська обл.) та «Гармонія» (Бердичівська ЗОШ № 8 - Житомирська обл.)
  Понеділок, 22 Червня 2020 Рижко Аліна Анатоліївна Євроклуб "Гармонія" Бердичів Євроклуби
У рамках реалізації проєкту євроклубів за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні» «Екологічна політика починається з тебе: міркуй глобально-втілюй локально» відбулась акція випускників 2020 "Краще дерево в садку, ніж кулька в небі"
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.