Новини мереж ЄС

  Понеділок, 25 Вересня 2023 Шапаренко Олена Володимирівна Євроклуб УІПА (Euroclub UEPA) Харків Євроклуби
25 вересня 2023 відбулось спільне засідання єврокулубів УІПА (координатор Шапаренко О.В.) та Харківського лицею №144 (куратор Соколова Л.Г.) в рамках проекту “ Українська молодь на шляху до демократичних цінностей”, що триває з початку 2023 року та підтриманий Представництвом Європейського Союзу в Україні. Засідання “МОВНЕ РОЗМАЇТТЯ – ОДНА З СУТТЄВИХ РИС ЄВРОПИ” було присв’ячене Дню європейських мов, що відмічається 26 вересня.
  Понеділок, 25 Вересня 2023 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA
Ініціатива «Посли європейської молоді» (YEAs) – це неполітична, добровільна й динамічна мережа, що об’єднує молодих людей з Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Республіки Молдова, України та країн ЄС і Великобританії.
  Вівторок, 19 Вересня 2023 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA
Мрієте про навчання за кордоном? Хочете зрозуміти, як за два роки завершити чотири університети? Прагнете отримати друзів та подруг з усього світу? Тоді гайда на майстер-клас від послів європейської молоді «Відкрий Європу завдяки Erasmus Mundus»!
  П'ятниця, 15 Вересня 2023 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA
15 вересня у світі відзначають Міжнародний день демократії. Цитуючи відомі слова Вінстона Черчилля: «Демократія – найгірша форма правління, за винятком усіх інших, які людство спробувало до цього часу», — можна зрозуміти, наскільки важливою демократія є для прогресу людства та миру
  Понеділок, 26 Червня 2023 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA
Хочеш дізнатися більше про можливості оплачуваного волонтерства за кордоном? Бажаєш знайти друзів з усього світу та з користю провести час? Поринь у світ European Solidarity Corps разом з послами та посолками європейської молоді вже цього літа!
  Субота, 24 Червня 2023 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA
Хочеш дізнатися більше про можливості оплачуваного волонтерства за кордоном? Бажаєш знайти друзів з усього світу та з користю провести час? Поринь у світ European Solidarity Corps разом з послами та посолками європейської молоді вже цього літа!
  Четвер, 15 Червня 2023 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA
Хочеш розвинути навички критичного мислення й дебатування, а також навчитись формувати аргументовану думку? Тоді новий проєкт від Послів європейської молоді саме для тебе! ????
  Субота, 27 Травня 2023 Тріль Оксана Ярославівна Європейський Клуб "Мрія" Луцьк Євроклуби
Впродовж останньої декади травня у Луцькому ліцеї № 14 імені Василя Сухомлинського тривали заходи з відзначення Днів Європи.
  Понеділок, 22 Травня 2023 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA
Агов, друзі та подруги! Бажаєте долучитися до непередбачуваного світу дезінформації, дізнатися, як активно протидіяти їй та ще й отримати за це призи? Тоді запрошуємо вас на захід, що перетвориться на незабутню подорож у світ відкриття правди та фактів!
  Неділя, 21 Травня 2023 Надія Сіренко "We are the world" Павлоград Євроклуби
У дні Європи в Україні Євроклуб ліцею №9 м.Павлоград "We are the world" ініцював онлайн - зустріч із послами європейської молоді.
  Неділя, 21 Травня 2023 Гопкало Оксана Іванівна Best Beast Eurobees Київ Євроклуби
Дослідження про роль, історичний вплив та спадщину Європейців, які жили та працювали в Києві. У співпраці з музеями, місцевими гідами, бібліотеками, посольствами й навіть з ресторанами. Мета дослідження - проведення екскурсійних турів Києвом, де гідами працюють учасники Євроклубу.
  Субота, 20 Травня 2023 Шапаренко Олена Володимирівна Євроклуб УІПА (Euroclub UEPA) Харків Євроклуби
Євроклуб УІПА разом з партнером - Євроклубом ліцею №144 (м. Харків) мали нагоду поспілкуватися з Повноважним міністром Посольства Словенії в Україні (заступником посла) паном Блаж Масле (Blaž Masle). Захід підтримано Представництвом ЄС в Україні в рамках проєкту «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні»
  Субота, 20 Травня 2023 Шапаренко Олена Володимирівна Євроклуб УІПА (Euroclub UEPA) Харків Євроклуби
Конкурс ораторського мистецтва “ Я — громадянин вільної України” відбувся в рамках проекту "Українська молодь на шляху до демократичних цінностей". Захід підтримано Представництвом ЄС в Україні в рамках проєкту «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні»
  Субота, 20 Травня 2023 Шапаренко Олена Володимирівна Євроклуб УІПА (Euroclub UEPA) Харків Євроклуби
На кафедрі ІПЄІМС 03.04.2023 року був проведений семінар з елементами тренінгу для студентів “DIRECTIONS OF PSYCHOLOGICAL HELP” у рамках проєкту Євроклубу "UKRAINIAN YOUTH ON THE WAY TO DEMOCRATIC VALUES". Організатор – старший викладач кафедри ІПЄІ та МС О. В. Бринцева.
  Субота, 20 Травня 2023 Валентина Чирва Євроклуб "Сучасник" Камянське Євроклуби
В рамках Європейського тижня в нашій гімназії №12 (м.Кам'янське) відбувся захоплюючий квест, присвячений співпраці ЄС та України. До участі активно долучилися і наші педагоги, які допомогли роботі станцій квеста.
  Четвер, 18 Травня 2023 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
У рамках проєкту "Кращі практики Європи та Украіни. Разом ми сила" за підтримки Представництва ЄС в Україні, в рамках проєкту "Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні”, Євроклуб EuroMix організував зустріч з іспанською молоддю зі школи IES Gregorio Prieto Valdepeñas, Ciudad Real, Spain
  Середа, 17 Травня 2023 Тріль Оксана Ярославівна Європейський Клуб "Мрія" Луцьк Євроклуби
У Луцькому ліцеї № 14 тривають заходи з відзначення Днів Європи, і звісно, європейський клуб «Мрія» бере у них активну участь.
  Середа, 17 Травня 2023 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
У рамках проєкту "Кращі практики Європи та Украіни. Разом ми сила" за підтримки Представництва ЄС в Україні, в рамках проєкту "Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні”, була проведена зустріч з євроклубівцем Владом Рясік, який проживає та навчається у Словаччині.
Марафон зустрічей з молоддю з різних європейських краін продовжується.
  Вівторок, 16 Травня 2023 Тріль Оксана Ярославівна Європейський Клуб "Мрія" Луцьк Євроклуби
У Луцькому ліцеї № 14 імені Василя Сухомлинського тривають різноманітні заходи з нагоди відзначення Днів Європи.
  Вівторок, 16 Травня 2023 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
В рамках проєкту "Кращі практики Європи та Украіни. Разом ми сила" за підтримки Представництва ЄС в Україні, в рамках проєкту "Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні” стартував Марафон зустрічей з молоддю з різних європейських краін під гаслом «Пізнай один одного краще!»
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.