Новини мереж ЄС

  Середа, 20 Листопада 2019 Svitlana Kulinich "Around Europe" Пирятин Євроклуби
20 листопада в школі відбувся конкурс малюнків до міжнародного Дня прав дитини. Учні які є активними учасниками Евроклубу провели урочисту лінійкую
  Середа, 20 Листопада 2019 Нудьга Віта Олександрівна Євроклуб "Європейський вектор" Дніпро Євроклуби
Євроклубівці Міжрегоінального вищого професійного училища з поліграфії та інфомаційних технологій м. Дніпро відзначають Міжнародний День толерантності
  Понеділок, 18 Листопада 2019 Коваль Любов Анатоліївна Центральна районна бібліотека Богодухівської ЦБС Богодухів Бібліотеки
Читачі сільських бібліотек КЗ «БЦБС» мандрують країнами Євросоюзу.
  Неділя, 17 Листопада 2019 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
Ніколи не зупиняйся у саморозвитку, прагни дізнатися більше! А щоб це зробити-вивчай мови!
  Неділя, 17 Листопада 2019 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
Співпраця продовжується… КУ ЗОШ № 12 запросила до своїх стін євроклубівців КУ ССШ № 29 (координатори пані Олена Золотавіна та пані Тетяна Остапенко).
  Неділя, 17 Листопада 2019 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
Євроклубівці КУ ССШ № 29 м. Суми (координатори пані Олена Золотавіна та пані Тетяна Остапенко) активно долучилися до проведення “Тижня толерантності”.
  Неділя, 17 Листопада 2019 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
З ініціативи шкільного євроклубу в рекреації другого поверху гімназії № 39 створено Європейський хол. Найпершим напрямком, за яким працюватиме Європейський хол, буде поширення інформації про Європейський Союз та його політику.
  Четвер, 14 Листопада 2019 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
Члени міжнародного клубу «PRIMESTAR» Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 (керівник Оксана Мироняк) традиційно приєдналися до відзначення цього свята.
  Четвер, 14 Листопада 2019 Гладаренко Ірина Володимирівна Веселка Харків Євроклуби
Міжнародний день толерантності — свято, яке відзначається в усьому світі 16 листопада . Його запровадили у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості у якій йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етносу або кольору шкіри.
  Четвер, 14 Листопада 2019 Euroquiz
13 листопада 2019 року у Кременчуці відзначили переможців конкурсу малюнків "Українські діти малюють Бидгощ".
  Понеділок, 11 Листопада 2019 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
9 листопада – День української писемності та мови. Це Свято нині крокує державою по-особливому, бо мова – це той інструмент, який об’єднує націю у єдине ціле.
  Неділя, 10 Листопада 2019 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
Євроклубівці КУ ССШ № 29 (координатори пані Олена Золотавіна та пані Тетяна Остапенко та вчитель англійської мови пані Інна Харькова) разом з однодумцями з євроклубу КУ ЗОШ № 17 (координатор пані Олена Совенко) мали змогу відчути себе депутатами.
  Середа, 06 Листопада 2019 Юлія Шалаєва Донецька обласна бібліотека для дітей Маріуполь Бібліотеки
Читачі Донецької обласної бібліотеки для дітей, учні 10-х та 11-х класів ЗОШ №65 та ЗОШ №67, відвідали Маріупольський державний університет. Молодь дізналась про програму навчання в Європі Erasmus, яка надає багато можливостей для українських студентів.
  Понеділок, 04 Листопада 2019 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
Члени міжнародного євроклубу "PrimeStar" Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів # 1 (керівник Мироняк Оксана) завітали до Пункту європейської інформації Охтирської МЦБС з нагоди Дня народження Європейського Союзу, який традиційно відзначається 01 листопада. Євроклубівці переглянули відео, попрацювали із інформаційними памятками комунікаційної кампанії "Прямуємо разом" про результати, переваги та можливості співпраці України та ЄС.
  Понеділок, 04 Листопада 2019 Ковальчук Ольга Олексіївна бібліотека для дітей Публічної бібліотеки Любешівської селищної ради Любешів Бібліотеки
Користувачі бібліотеки для дітей Публічної бібліотеки Любешівської селищної ради продовжили своє знайомство з Європою через гру «Європа-гра».
  Понеділок, 04 Листопада 2019 Коваль Любов Анатоліївна Центральна районна бібліотека Богодухівської ЦБС Богодухів Бібліотеки
Читачі Кленівської сільської бібліотеки-філії знайомилися з матеріалами куточка «ЄС на книжковій полиці».
  П'ятниця, 01 Листопада 2019 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби
01 листопада 1993 року набув чинності Маастрихтський договору, на основі якого і утворився Європейський Союз. Цей договір заклав основи існування Єдиної Європи в тому вигляді, в якому ми знаємо її сьогодні і був підписаний ще 07 лютого 1992 року. Саме цій події була присвячена зустріч євроклубів «ЄДНІСТЬ» (Сухополов’янська ЗОШ І-ІІІ ст.) та «СОНЯШНИК» (Куличівської ЗОШ І-ІІІ ст.), що відбулася 31 жовтня 20019 року.
  П'ятниця, 01 Листопада 2019 Чорнобривець Валентина Михайлівна Комунальний заклад "Обласна бібліотека для юнацтва імені Василя Симоненка" Черкаської обласної ради Черкаси Бібліотеки
З історією, політичним устроєм, економічними досягненнями, культурою, традиціями країн Європи молодь черкаського краю систематично знайомиться у обласній бібліотеці для юнацтва ім. В. Симоненка на інформаційних коктейлях «З Європою на ти». А 30 жовтня 2019 року студенти Черкаського комерційного технікуму мали можливість заочно поринути у фестивально-карнавальну Європу.
  П'ятниця, 01 Листопада 2019 Коваль Любов Анатоліївна Центральна районна бібліотека Богодухівської ЦБС Богодухів Бібліотеки
Бібліотечний non-stop «Країнами Євросоюзу» в бібліотеках КЗ «БЦБС»
  Четвер, 31 Жовтня 2019 Неделяєва Інна Борисівна Дитяча бібліотека КЗК "Жовтоводська ЦБС" Жовті Води Бібліотеки
15 жовтня 2019 року в дитячій бібліотеці КЗК «Жовтоводська ЦБС» для читачів середнього шкільного віку проведено європодорож «Австрія. Країна вальсів і гір». Захід відбувся в рамках Року української культури в Австрії, мета якого - поглибити взаєморозуміння культур двох країн.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.