Новини мереж ЄС

  Четвер, 31 Жовтня 2019 Коваль Любов Анатоліївна Центральна районна бібліотека Богодухівської ЦБС Богодухів Бібліотеки
Незвичайна історія в одній звичайній бібліотеці
  Середа, 30 Жовтня 2019 Коваль Любов Анатоліївна Центральна районна бібліотека Богодухівської ЦБС Богодухів Бібліотеки
Осінні канікули з незвичайною історією
  Середа, 30 Жовтня 2019 Коваль Любов Анатоліївна Центральна районна бібліотека Богодухівської ЦБС Богодухів Бібліотеки
Європейський куточок в шкільних бібліотеках
  Середа, 30 Жовтня 2019 Олена Литвиненко Білопільська центральна бібліотека для дітей Білопілля Бібліотеки
В Білопільській центральній бібліотеці для дітей був проведений інформаційний дайджест "Україна крокує Європою"
  Середа, 30 Жовтня 2019 Шевченко Інна Миколаївна Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.Є.Маланюка Кропивницький Бібліотеки
28 жовтня в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Є. Маланюка відбувся День Австрії, протягом якого читачі більше дізнавалися про культуру і традиції австрійців. День проходив в рамках Міжнародного дня Європи та Року української культури в Австрії.
  Понеділок, 28 Жовтня 2019 Карпенко Валентина Іванівна Міська бібліотека для дітей Новокаховської ЦБС Нова Каховка Бібліотеки
Як проводять час на канікулах маленькі новокаховчани у міській бібліотеці для дітей
  Понеділок, 28 Жовтня 2019 Войтюк Людмила Георгіївна Бібліотеки України Чернівці Чернівці Бібліотеки
Цікава та змістовна година спілкування про мови Європи. Мета заходу заохотити дітей до вивчення іноземних мов у школі та протягом життя удосконалювати свої знання.
  Неділя, 27 Жовтня 2019 Наталія Попова Херсонська обласна бібліотека для дітей м. Херсон Бібліотеки
Через гру діти краще запам’ятовують будь-який матеріал. І саме тому працівники дитячої бібліотеки КЗ «Чаплинська центральна бібліотека» підготували для учнів 8-го класу інтелектуально-розважальну гру «Європа в історії та мріях».
  Субота, 26 Жовтня 2019 Ярмолович Лариса Олексіївна Світ 95 Кривий Ріг Євроклуби
24 жовтня в Криворізькій гімназії №95 відбувся цікавий захід, присвячений святу "Хелоуіну" для учнів гімназії №95. Учні шостих класів брали участь в заході.
  П'ятниця, 25 Жовтня 2019 Паламарчук Татяна Петрівна Інформаційний центр ЄС в Національній академії державного управління при Президентові України Київ ІЦ ЄС
В #НАДУ відбувся дводенний тренінг “Європейська політика згуртування для України” в межах Модулю Жана Моне за фінансової підтримки ЄС. Захід проходив у рамках діяльності Інформаційного центру Європейського Союзу (EUi) в Національній академії
  П'ятниця, 25 Жовтня 2019 Олена Литвиненко Білопільська центральна бібліотека для дітей Білопілля Бібліотеки
в Білопільській центральній бібліотеці для дітей було проведено бібліолото «Цікавинки з країн Європи».
  П'ятниця, 25 Жовтня 2019 Смоліна Надежда Олександрівна Бориспільська міська дитяча бібліотека Бориспіль Бібліотеки
16 вересня в рамках проекту "Інформаційна підтримка ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні" в Бориспільській міській дитячій бібліотеці відбулася година цікавих повідомлень "Мандруємо Європою".
  Четвер, 24 Жовтня 2019 Доронина Татьяна Юрьевна Бібліотеки України Дніпро Бібліотеки
Читачі-учні 4 класу СШ № 71 взяли участь у грі-вікторині «Євро дартс». Ця гра допомогла дітям проявити себе влучними інтелектуальними стрілками і показати знання в галузі історії культури і традицій країн Європейського союзу.
  Середа, 23 Жовтня 2019 Хриплива Таїса Олександрівна DreamTeam Решетилівський район Євроклуби
Члену євроклубу "Dream Team" провели ряд заходів для учнів початкової школи.
  Середа, 23 Жовтня 2019 Шевченко Інна Миколаївна Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.Є.Маланюка Кропивницький Бібліотеки
21 жовтня для студентів КМК ім. Є. Мухіна бібліотекарі провели екскурсію книгозбірнею.
  Вівторок, 22 Жовтня 2019 Шарова Надія Володимирівна Новоархангельська районна бібліотека для дітей Смт. Новоархангельськ Бібліотеки
22 жовтня 2019 року читачі Новоархангельської районної бібліотеки для дітей взяли участь в інтерактивних іграх "Європа без кордонів"
  Вівторок, 22 Жовтня 2019 Людмила Шульга Бібліотеки України смт. Оржиця Бібліотеки
18 жовтня в Оржицькій центральній районній бібліотеці відбувся районний семінар. В рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні», Шульга Людмила Вікторівна запросила колег до інформаційного перегляду куточку. Бібліотекарі дізналися більше про Європейський Союз, його проекти та програми, інформаційні ресурси та можливості для співпраці. Ознайомилися з досвідом та методами роботи публічних бібліотек з популяризації матеріалів Представництва ЄС в Україні, євроінтеграції України.
  Понеділок, 21 Жовтня 2019 Колодницька Тетяна Сергіївна Івано-Франківська обласна бібліотека для дітей Івано-Франківськ Бібліотеки
У рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС- бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні» Долинська районна бібліотека для дітей отримала можливість створити у себе інформаційний куточок «ЄС на книжковій полиці».
  Понеділок, 21 Жовтня 2019 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
У гості до євроклубівців КУ ССШ № 29 м. Суми (координатори пані Олена Золотавіна та пані Тетяна Остапенко) завітали однодумці з євроклубу КУ ЗОШ № 12 (координатор пані Оксана Шуйська).
  Понеділок, 21 Жовтня 2019 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
Черговий раз євроклубівці КУ ССШ № 29 м. Суми зібралися разом, щоб підвести попередні підсумки та спланувати подальшу роботу. Приємним сюрпризом стал пакунок від Представництва Європейського Союзу в Україні.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.