Новини мереж ЄС

  Субота, 28 Вересня 2019 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
На запрошення Українського інституту книги провести день у бібліотеці в рамках Всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції “Бібліотеки повні людей” відгукнулися і члени Міжнародного євроклубу «PRIMESTAR» Охтирської ЗОШ № 1 (координатор Оксана Мироняк) .
  Субота, 28 Вересня 2019 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
Щороку 26 вересня відзначається Європейський день мов, як спосіб підтримки мовного різноманіття та розвитку викладання мов у світі. «Мови містяться в серці європейського проекту: вони відображають різні культури і водночас є ключем до розуміння цих культур», — зазначено в одній із доповідей Європейської комісії.
  Субота, 28 Вересня 2019 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
У рамках Всеукраїнського тижня протидії булінгу, ініційованого Міністерством Юстиції України, з 16 по 20 вересня в Охтирській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 соціально-психологічною службою були проведені заходи під гаслом «Разом проти булінгу!».
  Субота, 28 Вересня 2019 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
Весело та змістовно проходять засідання Міжнародного клубу "PrimeStar" Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів # 1 (керівник Мироняк Оксана). Сьогодні, 23 вересня відбулися звітно - виборчі збори нових членів євроклубу.
  П'ятниця, 27 Вересня 2019 Шуляр Ольга Іванівна Відкрий для себе Європу Роздільна Бібліотеки
Завдяки проекту "Інформаційна підтримка ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні",що підтримало Представництво Європейського Союзу в Україні, в районній дитячій бібліотеці м.Роздільна Одеської області було оформлено куточок Європейського Союзу під назвою "Запрошуємо вас в Європу".
  Четвер, 26 Вересня 2019 Гладаренко Ірина Володимирівна Веселка Харків Євроклуби
26 вересня 2019 року, до Дня європейських мов, в Харківському ліцеї № 149 пройшла конференція «Мовна палітра Європи».
  Четвер, 26 Вересня 2019 Прядка Ірина Миколаївна "Відкрий для себе Європу" Дитяча бібліотека КЗ "Краснопільська публічна бібліотека" Краснопілля Бібліотеки
25 вересня Дитяча бібліотека КЗ «Краснопільська публічна бібліотека» провела інтернет - круїз «Знай про Європу більше» для учнів 4 кл. Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ст.
  Четвер, 26 Вересня 2019 Euroquiz
Члени ЦДД "Україна-Європа-Світ" Кременчуцького ліцею "Кремінь" до Міжнародного Дня Миру ініціювали "Свято Миру" в навчальному закладі.
  Четвер, 26 Вересня 2019 Euroquiz
Активісти ЦДД "Україна-Європа-Світ" Кремечуцького ліцею № 4 "Кремінь" налагоджують дружні відносини з гімназією ім. св. Бенедикта міста-побратима Кременчука Алітуса Литовської Республіки.
  Четвер, 26 Вересня 2019 Euroquiz
Активісти ЦДД "Україна-Європа-Сіт" Кременчуцького ліцею № 4 "Кремінь" долучилися до майстер-класу індонезійського танцю.
  Середа, 25 Вересня 2019 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
“Хай завжди буде сонце і чисте небо над головою!” Під таким гаслом євроклубівці КУ ССШ № 29 провели заходи до Міжнародного Дня миру (21 вересня).
  Середа, 25 Вересня 2019 Яковлєв Артем Сергійович Миколаївський міський молодіжний ЄвроКлуб "Діалог" Миколаїв Євроклуби
Євроквест «Стежинками Європи» продовжує свій шлях. На останньому святкуванні Дня Європи євроклуби міста прийняли рішення, що потрібно провести квест саме для євроклубів міста. І ось 20 вересня 2019 року Миколаївський міський Євроклуб «Діалог» провів такий квест для клубів 45 школи, Академії дитячої творчості, Муніципального колегіуму, Юридичного ліцею, школи №1.
  Середа, 25 Вересня 2019 Яковлєв Артем Сергійович Миколаївський міський молодіжний ЄвроКлуб "Діалог" Миколаїв Євроклуби
Ось і підійшов той час, коли осінь взяла свої права. Час, коли жовте листя застилає усе навколо. Але це той же час, коли ті, хто забуває про навколишнє середовище та про людей, що живуть поряд, спалює листя у себе на подвір’ях. Саме про цю та інші екологічні проблеми обговорювали члени Євро та Еко клубів міста на заході Євроклубу "Діалог" та Обласного Екоклубу «ЄвроЕколог».
  Середа, 25 Вересня 2019 Оксененко Наталія Василівна Центральна бібліотека для дітей Первомайської міської централізованої бібліотечної системи Первомайський Бібліотеки
6 серпня 2019 року в приміщенні міської бібліотеки для дітей м.Первомаський Харківської області пройшла бесіда-екскурс "Знайомся:європейський союз"
  Середа, 25 Вересня 2019 Коваль Любов Анатоліївна Центральна районна бібліотека Богодухівської ЦБС Богодухів Бібліотеки
"ЄС на книжковій полиці" знову в дорозі
  Вівторок, 24 Вересня 2019 Мошенець Наталія Олександрівна Черкаська обласна бібліотека для дітей Черкаси Бібліотеки
23 вересня 2019 року в Черкаській обласній бібліотеці для дітей відбувся краєзнавчий квест «Подорож Європою», підготовлений спільно з Представництвом ЄС в Україні та ГО «Молодіжна Альтернатива». Захід організовано у межах проекту «Інформаційна підтримка ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».
  Вівторок, 24 Вересня 2019 admin Young European Ambassadors Київ YEA
21 та 22 вересня 2019 року у м. Харкові відбулися Наукові Пікніки, де гості заходів експериментальним шляхом дізнавалися про фізичні й хімічні закони природи та інші цікаві речі.
  Понеділок, 23 Вересня 2019 Щербатюк Леся Анатоліївна You and Me Черкаси Євроклуби
Євроклубівці черкаської школи №7 взяли участь у інтерактивному квесті за підтримки Представництва Єс в Україні.
  П'ятниця, 20 Вересня 2019 Корнієнко Галина Леонідівна NEW GENERATION Черкаси Євроклуби
Учні та гімназисти Першої міської гімназії м. Черкаси щорічно святкують Міжнародний день миру!
  П'ятниця, 20 Вересня 2019 Коваль Любов Анатоліївна Центральна районна бібліотека Богодухівської ЦБС Богодухів Бібліотеки
Інформаційний куточок «ЄС на книжковій полиці» продовжує свій марафон сільськими бібліотеками-філіями Богодухівського району Харківської області.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.