Новини мереж ЄС

  Четвер, 15 Серпня 2019 Ройбул Лариса Василівна Врадіївська ЦБС Врадіївка Бібліотеки
Куточок під назвою «Європа на твоїй долоні» з’явився у Врадіївській районній бібліотеці для дітей, завдяки проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні» та Представництва Європейського Союзу в Україні.
  Середа, 14 Серпня 2019 Прядка Ірина Миколаївна "Відкрий для себе Європу" Дитяча бібліотека КЗ "Краснопільська публічна бібліотека" Краснопілля Бібліотеки
В Дитячій бібліотеці КЗ «Краснопільська публічна бібліотека» була проведена гра – вікторина «Далека і близька Європа».
  Середа, 14 Серпня 2019 Юлія Шалаєва Донецька обласна бібліотека для дітей Маріуполь Бібліотеки
Донецька обласна бібліотека для дітей підготувала та провела Євро-КвесТур «Без віз Європою». КвесТур – це пізнавальна ігрова «бібліотечна бродилка» з інтригою та практичними навичками певних видів творчості.
  Вівторок, 13 Серпня 2019 Баклан Світлана Андріївна Олександрівська районна бібліотека для дітей смт. Олександрівка Бібліотеки
Діти брали активну участь в Європі-грі «Європа у великому та малому, в історії та мріях», під час якої не тільки перевірили свої знання , а й дізналися багато цікавого та нового.
  Вівторок, 13 Серпня 2019 Карпенко Валентина Іванівна Міська бібліотека для дітей Новокаховської ЦБС Нова Каховка Бібліотеки
Активні читачі міської бібліотеки для дітей у літературно-ігровому квесті під час вівторкової Мультитеки знайомилися з Європою.
  Понеділок, 12 Серпня 2019 Хриплива Таїса Олександрівна DreamTeam Решетилівський район Євроклуби
У рамках проекту “Архітектурне обличчя твого міста” євроклубівці Плосківської ЗОШ І-ІІІ ст. ознайомилися з пам’ятниками Полтави. Найбільшу зацікавленість вони проявили до пам’ятника Т. Шевченку.
  Понеділок, 12 Серпня 2019 Яковініч Тетяна Сергіївна Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради Житомир Бібліотеки
Протягом травня – липня 2019 року в Житомирській обласній бібліотеці для дітей презентували куточок Європейського Союзу «ЄС на книжковій полиці», завдяки проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні»», що підтримало Представництво Європейського Союзу в Україні.
  Понеділок, 12 Серпня 2019 Коваль Любов Анатоліївна Центральна районна бібліотека Богодухівської ЦБС Богодухів Бібліотеки
Інформаційний куточок «ЄС на книжковій полиці» здійснює свій марафон сільськими бібліотеками-філіями КЗ «БЦБС» Богодухівської районної ради, знайомлячи користувачів бібліотек з країнами Європейського Союзу.
  Неділя, 11 Серпня 2019 Божик Сніжана Анатоліївна Ярмолинецька районна бібліотека для дітей смт.Ярмолинці Бібліотеки
В рамках проекту "Інформаційна підтримка ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні" в Ярмолинецькій бібліотеці для дітей проведено засідання круглого столу "Молодь Ярмолинець на шляху до Європи".
  П'ятниця, 09 Серпня 2019 Юлія Шалаєва Донецька обласна бібліотека для дітей Маріуполь Бібліотеки
В рамках проєкту «Інформаційна підтримка ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні», в Донецької обласній бібліотеці для дітей відкрито європейський куточок "ЄС на книжковій полиці”, який допоможе поповнити свої знання про Європейський Союз.
  П'ятниця, 09 Серпня 2019 Олена Литвиненко Білопільська центральна бібліотека для дітей Білопілля Бібліотеки
Білопільська центральна бібліотека для дітей в оздоровчому таборі «Дружба» 8 серпня провела гру ерудитів «Найсвітліші голови Європи».
  Середа, 07 Серпня 2019 Юлія Шалаєва Донецька обласна бібліотека для дітей Маріуполь Бібліотеки
В рамках проєкту «Інформаційна підтримка ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні», в Донецької обласній бібліотеці для дітей відкрито європейський куточок "ЄС на книжковій полиці”, який допоможе поповнити свої знання про Європейський Союз.
  Середа, 07 Серпня 2019 Наталія Солoдка Бібліотека для дітей Полонської міської ради ОТГ м.Полонне Бібліотеки
В рамках роботи в проекті «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні» в бібліотеці для дітей Полонської МР Полонської міської ОТГ відбулося літературне рандеву «Галопом по Європі».
  Вівторок, 06 Серпня 2019 Чорнобривець Валентина Михайлівна Комунальний заклад "Обласна бібліотека для юнацтва імені Василя Симоненка" Черкаської обласної ради Черкаси Бібліотеки
5 липня 2019 року в Черкаській обласній бібліотеці для юнацтва ім. В. Симоненка відкрився куточок Європейського Союзу «ЄС на книжковій полиці».
  Понеділок, 05 Серпня 2019 Жижера Валентина Іванівна Дитяча бібліотека Нововодолазької селищної ради Нова Водолага Бібліотеки
В дитячій бібліотеці Нововодолазької селищної ради з користувачами бібліотеки була проведена гра - подорож "Вас вітають Нідерланди".
  П'ятниця, 02 Серпня 2019 Коваль Любов Анатоліївна Центральна районна бібліотека Богодухівської ЦБС Богодухів Бібліотеки
В Богодухівській районній дитячій бібліотеці діти дошкільного віку мандрували казками країн ЄС.
  П'ятниця, 02 Серпня 2019 Баклан Світлана Андріївна Олександрівська районна бібліотека для дітей смт. Олександрівка Бібліотеки
Під час літніх канікул в Олександрівській районній бібліотеці для дітей проведено інтелектуально-літературний круїз «Країнами Європи»
  П'ятниця, 02 Серпня 2019 Баклан Світлана Андріївна Олександрівська районна бібліотека для дітей смт. Олександрівка Бібліотеки
6 червня 2019 року в Олександрівській районній бібліотеці для дітей презентували куточок Європейського Союзу «ЄС на книжковій полиці»
  Середа, 31 Липня 2019 Божик Сніжана Анатоліївна Ярмолинецька районна бібліотека для дітей смт.Ярмолинці Бібліотеки
В рамках проекту "Інформаційна підтримка ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні" в Ярмолинецькій районній бібліотеці для дітей проведено літературно-пізнавальний брейн-ринг "Щасливий випадок", присвячений Міжнародному дню дружби.
  Середа, 31 Липня 2019 Карпенко Валентина Іванівна Міська бібліотека для дітей Новокаховської ЦБС Нова Каховка Бібліотеки
Маленькі читачі міської бібліотеки для дітей ніколи не проходять повз мапи Європейського Союзу.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.