Новини мереж ЄС

  Середа, 10 Липня 2019 Катерина Павлюк Публічна бібліотека для дітей м. Радехів Радехів Бібліотеки
Перевірити свої знання, ерудицію, кмітливість, більш ближче ознайомитися із культурою, історією, традиціями читачі мали змогу під час інформаційного дайджесту "Країни - засновники ЄС"
  Середа, 10 Липня 2019 Солодка Наталія Петрівна Бібліотека для дітей ПолонськоїОТГ м. Полонне Бібліотеки
Година корисної інформації «ЄС та його символіка»


  Вівторок, 09 Липня 2019 Віталіна Захарчук Судилківська сільська бібліотека для дітей с.Судилків Шепетівського району Бібліотеки
В Судилківській сільській бібліотеці для дітей Судилківської ОТГ за сприяння Представництва Європейського Союзу в Україні
було створено європейський куточок " ЄС на книжковій полиці".
  Вівторок, 09 Липня 2019 Admin Асоціація випускників Колежду Європи - регіональна група в Україні Bruxelles Коледж Європи
Асоціація випускників Коледжу Європи з радістю запрошує на презентацію та обговорення пріоритетів президентства Фінляндії в Раді Європейського Союзу. До дискусії приєднається Посол Фінляндії в Україні пані Пяйві Лайне і поділиться з учасниками програмою та заходами, що будуть впроваджуватися за головування Фінляндії.
  Вівторок, 09 Липня 2019 Солодка Наталія Петрівна Бібліотека для дітей ПолонськоїОТГ м. Полонне Бібліотеки
Куточок Євросоюзу в бібліотеці Бібліотека для Дітей ПолонськоїМР Полонської ОТГдолучилася до роботи в проекті "Інформаційна підтримка ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні".
  Вівторок, 09 Липня 2019 Ківшар Надія Сергіївна ОБЛАСНИЙ КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ЮНАЦТВА" Харків Бібліотеки
Харківська обласна бібліотека для юнацтва приєдналася до проекту «Інформаційна підтримка ЄС — бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».
  Понеділок, 08 Липня 2019 Людмила Шульга Бібліотеки України смт. Оржиця Бібліотеки
Перевірити свої знання, ерудицію, кмітливість, більш ближче ознайомитися із культурою, історією, традиціями країн Європи учні 6 –б класу Оржицької ЗОШ ім.. І.Франка мали змогу під час інформаційного дайджесту «Відкрий для себе Європу».
  Понеділок, 08 Липня 2019 Дуляницька Марія Зосимівна Володимирецька районна бібліотека для дітей Володимирець Бібліотеки
В районній бібліотеці для дітей за підтримки Представництва ЄС в Україні оформлено куточок для користувачів бібліотеки « ЄС на книжковій полиці»
  П'ятниця, 05 Липня 2019 Жижера Валентина Іванівна Дитяча бібліотека Нововодолазької селищної ради Нова Водолага Бібліотеки
В дитячій бібліотеці Нововодолазької селищної ради був створений інформаційний куточок "ЄС на книжковій сторінці"
  П'ятниця, 05 Липня 2019 Lyudmila Garaschuk Кам'янець-Подільська районна бібліотека для дітей с. Довжок Бібліотеки
В рамках проекту ""Інформаційна підтримка ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні в Кам'янець-Подільській районній бібліотеці для дітей відбулась євровікторина "Крок до Європи".
  Четвер, 04 Липня 2019 Прядка Ірина Миколаївна "Відкрий для себе Європу" Дитяча бібліотека КЗ "Краснопільська публічна бібліотека" Краснопілля Бібліотеки
3 липня в Дитячій бібліотеці КЗ «Краснопільська публічна бібліотека» було проведено інформаційний відео - мікс «Відкрий для себе Європу!».
  Четвер, 04 Липня 2019 Коваль Любов Анатоліївна Центральна районна бібліотека Богодухівської ЦБС Богодухів Бібліотеки
. 4 липня 2019 року в Богодухівській районній дитячій бібліотеці відкрився куточок Європейського Союзу «ЄС на книжковій полиці»з матеріалами Представництва Європейського Союзу в Україні " в рамках реалізації проекту "Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей і юнацтвав Україні".
  Вівторок, 02 Липня 2019 Наталія Попова Херсонська обласна бібліотека для дітей м. Херсон Бібліотеки
Каланчацька бібліотека для дітей, що на Херсонщині, працює у рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».
  Вівторок, 02 Липня 2019 Наталія Попова Херсонська обласна бібліотека для дітей м. Херсон Бібліотеки
Спекотний червень відкрив широкі можливості для організації роботи Куточку "ЄС на книжковій полиці" у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки, адже щодня бібліотека зустрічала численних відвідувачів із сільських районів області, а також відпочивальників із шкільних літніх таборів.
  Понеділок, 01 Липня 2019 Ольга Галак Чемеровецька центральна бібліотека для дітей смт. Чемерівці Бібліотеки
Чемеровецька центральна бібліотека для дітей долучилася до реалізації проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва» презентувавши юним користувачам надзвичайно цікаву та пізнавальну літературу.
  Понеділок, 01 Липня 2019 Кузьменко Юлия Ігорівна Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т. Г. Шевченка Кропивницький (Кіровоград), Кіровоград, КІРОВОГРАДСЬКА Бібліотеки
В рамках проекту "Інформаційна підтримка ЄС-бібліотекам для дітей в Україні" Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т. Г. Шевченка також долучилася до оформлення Куточка Європейського Союзу "ЄС на книжковій полиці".
  Понеділок, 01 Липня 2019 Людмила Шульга Бібліотеки України смт. Оржиця Бібліотеки
Шлях у Європу починається з європейської освіти. Багато хто вважає, що найоптимальніше таку освіту в Європі й отримати. Поступати за кордон, чи ні, і чому?
  Четвер, 27 Червня 2019 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
24 червня у Хабі "Говерла" пройшла Майстерня зі створення та діяльності громадських організацій для євроклубів Харківської області.
  Четвер, 27 Червня 2019 Катерина Павлюк Публічна бібліотека для дітей м. Радехів Радехів Бібліотеки
27.06.2019 р. у Публічній бібліотеці для дітей м. Радехів відбулося відкриття куточка "Європа - наш спільний дім"
  Четвер, 27 Червня 2019 Шевченко Інна Миколаївна Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.Є.Маланюка Кропивницький Бібліотеки
Протягом вуличної акції до Дня молоді було оформлено Куточок Європейського Союзу: «ЄС на книжковій полиці». Отримана література представлена в рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.