Новини мереж ЄС

  Вівторок, 04 Червня 2019 Колодницька Тетяна Сергіївна Івано-Франківська обласна бібліотека для дітей Івано-Франківськ Бібліотеки
Презентація єврокуточка в Івано-Франківській обласній бібліотеці для дітей для учасників бібліотечного проекту "Літо. Канікули. Книга."
  Вівторок, 04 Червня 2019 Колодницька Тетяна Сергіївна Івано-Франківська обласна бібліотека для дітей Івано-Франківськ Бібліотеки
Конкурс дитячих малюнків на асфальті "Європа очима дітей", а також флеш-моб "Відкрий Європу для себе" (вікторина "Прапори країни Європи")
  Понеділок, 03 Червня 2019 Ібрагімова Наталя Анатоліївна ЄС на книжковій полиці смт Єланець Бібліотеки
Про відкриття куточку ЄС в Єланецькій РДБ
  Понеділок, 03 Червня 2019 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
1 червня 2019 року, євроклубівці Євроклубу "EuroMix"ХЗОШ № 91 взяли участь у ході, присвяченій Дню захисту дітей та отримали Диплом І ступеня за перемогу у Фестивалі шкільних Євроклубів "Діти єднають світ", присвяченому Дню Європи.
  Неділя, 02 Червня 2019 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
Євроклубівці КУ ССШ № 29 (координатори пані Олена Золотавіна та пані Тетяна Остапенко) стали партнерами проекту “Будь відкритим, будь дружнім, будь Європейцем!”
  Неділя, 02 Червня 2019 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
"Ніщо так не збагачує, як мандрівки" - М. Реріх. Євроклубівці КУ ССШ № 29 (координатори пані Олена Золотавіна та пані Тетяна Остапенко) під час засідання євроклубу здійснили віртуальну подорож до сонячної Болгарії разом з волонтерами Валентиною та Мітко.
  Субота, 01 Червня 2019 Гладаренко Ірина Володимирівна Веселка Харків Євроклуби
Євроклубівці Харківського ліцею № 149 взяли участь у наймасовішому параді військовослужбовців з дітьми «Пташка миру», який занесено до національного реєстру рекордів України.
  П'ятниця, 31 Травня 2019 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
У рамках реалізації Проекту «Європейська спадщина нашого міста – вивчаємо по-новому!», що підтримується Представництвом Європейського Союзу в Україні, євроклуб Кам’янської гімназії № 39 реалізував Арт-проект “Кам’янське – місто європейське”, який проводився у двох номінаціях: фотоконкурс та конкурс малюнків.
  П'ятниця, 31 Травня 2019 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
У рамках реалізації проекту “Європейська спадщина нашого міста – вивчаємо по-новому!”, що підтримується Представництвом Європейського Союзу в Україні, євроклуб “Європейська єдність” Кам’янської гімназії № 39 провів пішохідну екскурсію “Внесок польської громади в культурний розвиток Кам’янського”.
  П'ятниця, 31 Травня 2019 admin євроклуб Крюківщина Євроклуби
Саме так називається проект євроклубу Eurodream, який вони реалізували у своєму рідному селі за підтримки Представництва ЄС в Україні.
  Четвер, 30 Травня 2019 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
Євроклуб "Сучасник" підводить підсумки своєї роботи за 2018-2019 н.р.
  Четвер, 30 Травня 2019 Кузьменко Юлия Ігорівна Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т. Г. Шевченка Кропивницький (Кіровоград), Кіровоград, КІРОВОГРАДСЬКА Бібліотеки
Щорічно, в травні місяці, в Україні проходять Дні Європи. Місто Кропивницький та наша обласна бібліотека для дітей ім. Т. Г. Шевченка прийняла також участь.
  Четвер, 30 Травня 2019 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
28 травня в рамках проекту "Будь відкритим, будь дружнім , будь Європейцем", при підтримці Представництва ЄС в Україні та студентів УАЛ,євроклуб ЕuroMix на базі ХЗОШ # 91 провів EuroQuest для учнів школи, євроклубівців шкіл #77, 78, 94, 160.
  Вівторок, 28 Травня 2019 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
17 травня 2019 р. у Кам'янському пройшов урочистий захід, присвячений Дню Європи в Україні. На святі були присутні учасники євроклубів середніх шкіл міста.
  Вівторок, 28 Травня 2019 admin Young European Ambassadors Київ YEA
Молоді люди з ЄС та Східного сусідства у віці від 16 до 25 років запрошуються приєднатися до ініціативи «Молоді європейські посли».
  Понеділок, 27 Травня 2019 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
15 травня 2019 року євроклуб “Європейська єдність” Кам’янської гімназії № 39 долучився до Всеукраїнського онлайн-уроку «Європа починається з тебе», який проводився вперше в Україні. Його мета – розповісти учням про те, як впровадження європейських цінностей та стандартів впливає на якість життя в Україні.
  Понеділок, 27 Травня 2019 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
28 травня об 11 .00 Євроклуб EuroMix в рамках проекту "Будь відкритим, будь дружнім, будь Європейцем!", який реалізується за підтримкою Представництва ЄС в Україні запрошує євроклуби Харкова взяти участь у Євроквесті,який буде проходить на базі ХЗОШ № 91
  Понеділок, 27 Травня 2019 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
У рамках відзначення тижня Європи євроклуб “Європейська єдність” Кам’янської гімназії № 39 провів тренінг “Як залучити молодь до громадської діяльності”.
  Неділя, 26 Травня 2019 Наталія Попова Херсонська обласна бібліотека для дітей м. Херсон Бібліотеки
24 травня у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки відкрився Куточок «ЄС на книжковій полиці», створений в рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».
  П'ятниця, 24 Травня 2019 Ольга Ігнатенко Євроклуб " Меридіан" Лиманської ЗОШ №4 Лиман Євроклуби
Учні ЗОШ №4 взяли активну участь у Всеукраїнському конкурсі " Європа-це я", присвяченому Дню Європи в Україні.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.