Новини мереж ЄС

  Четвер, 16 Травня 2019 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Євроклуб «Сузір'я» та усі учні 10 класу ЗОШ І-ІІІ ст.с. Піддубці Луцького району Волинської області приєдналися до Всеукраїнського відкритого онлайн-уроку "Європа починається з тебе".
  Четвер, 16 Травня 2019 Троцько Ірина Вячеславівна Євроклуб "Співдружність" Новогалещинського ліцею Новогалещинської селищної ради Козельщинського району Полтавської області Нова Галещина Євроклуби
З 8 по 18 квітня 2019 року євроклуб «Співдружність» Новогалещинського ліцею долучився до конкурсу на проходження Євровікторини (euroquiz.org.ua) та отримали спеціальний приз від Представництва ЄС в Україні велику мапу Європейського Союзу.
  Четвер, 16 Травня 2019 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
Сьогодні в гості до євроклубіців ЕuroMix ХЗОШ#91 приходили учні ХСШ #77. Ми із задоволенням поділились своїм досвідом, розповіли про свій євроклуб, про участь у різних проектах та запросили до співпраці.
  Четвер, 16 Травня 2019 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
Майкл Щур впервые в Украине провел открытый Всеукраїнський онлайн-урок "Європа починається з тебе". Його мета - розповісти учням про те, як європейські цінності та стандарти впливають на якість життя в Україні.
  Середа, 15 Травня 2019 Ольга Ігнатенко Євроклуб " Меридіан" Лиманської ЗОШ №4 Лиман Євроклуби
Члени евроклубу "Меридіан" Лиманської ЗОШ №4 (учні 8-10 класів)сьогодні, 15 травня 2019р. мали нагоду відвідати цікавий Всеукраїнський он-лайн урок "" Європа починається з тебе"
  Середа, 15 Травня 2019 Яковлєв Артем Сергійович Миколаївський міський молодіжний ЄвроКлуб "Діалог" Миколаїв Євроклуби
В МЗОШ №1 імені Олега Ольжича 14 травня відбулися урочистості, присвячені Дню Європи та з нагоди створення в Миколаївській загальноосвітній школі №1 ім. Олега Ольжича - Центру Дитячої Дипломатії.
  Середа, 15 Травня 2019 Корнієнко Галина Леонідівна NEW GENERATION Черкаси Євроклуби
15 травня 2019 року Євроклуб «New Generation» провів квест «Європейські перегони» для гімназистів 6-7 класів.
  Середа, 15 Травня 2019 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
Щорічний Європейський тиждень ,що присвячений святкуванню дню Європи в Україні,розпочався в 12 школі м.Кам'янського новими активностями.
  Середа, 15 Травня 2019 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
До дня Європи в Україні 15 травня відбувся незвичайний Всеукраїнський відкритий онлайн-урок "Європа починається з тебе" для школярів(і не тільки)нашої країни.
  Середа, 15 Травня 2019 Пугачов Олександр Євгенійович Полтавська обласна бібліотека для юнацтва імені Олеся Гончара Полтава Бібліотеки
Напередодні Дня Європи у Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва імені Олеся Гончара учні сьомого класу школи № 38 прийняли участь у квесті „Галопом по Європі”.
  Середа, 15 Травня 2019 Нудьга Віта Олександрівна Євроклуб "Європейський вектор" Дніпро Євроклуби
На Дніпропетровщині поширюються знання про толерантність та протидію соціальним конфліктам серед студентів професійно-технічних освітніх закладів. Нові тренінги, диспути та рольові ігри.
  Середа, 15 Травня 2019 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
В рамках проекту "Будь відкритим, будь дружнім, будь Європейцем Євроклубівці EuroMix ХЗОШ #91зустрілись зі студентами УАЛа та з євроклубівцями ХЗОШ #78 та ХСШ #156.
  Середа, 15 Травня 2019 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС
Представництво Європейського Союзу в Україні люб’язно запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадян взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться в 17 травня 2019 року у Хмельницькому університеті управління та права.
  Вівторок, 14 Травня 2019 Руда Тетяна Анатоліївна Євро.ua смт Черкаське Новомосковський район Євроклуби
Традиція святкування Тижня Європи
  Вівторок, 14 Травня 2019 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
12 травня 2019 року представники шкільного європейського клубу «Сузір’я» ( Савюк Софія, Злодюжко Анна, Драницька Дарина та Супрунець Юрій) під керівництвом педагога-організатора Тодорович Алли Ярославівни взяли участь у цікавих та пізнавальних заходах, які для них підготували: координатор європейських молодіжних програм Центру «Наша справа» Басюк Ліна Василівна та працівники Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки.
  Вівторок, 14 Травня 2019 Горкій Оксана Михайлівна Комунальний заклад «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва» Закарпатської обласної ради Ужгород Бібліотеки
13 травня 2019 року в Закарпатській обласній бібліотеці для дітей та юнацтва, учні 5-А класу Ужгородської СЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 здійснили інтелектуально-літературний круїз „Країнами Європи”.
  Понеділок, 13 Травня 2019 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС
Представництво Європейського Союзу в Україні в партнерстві з Сумською міською радою та Сумським державним університетом запрошують учнів старших класів, студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадян взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться 16 травня 2019 в м. Суми.
  Понеділок, 13 Травня 2019 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
з 13 по 22 травня у закладах загальної сердньої освіти міста Харкова проводиться Фестиваль шкільних Євроклубів
  П'ятниця, 10 Травня 2019 admin Young European Ambassadors Київ YEA
10 травня у Києві Вікторія Онікієнко, Віктор Савінок та Катерина Мартинюк провели захід, наповнений різниманітними активностями для учнів.
  П'ятниця, 10 Травня 2019 Euroquiz
8 травня 2019 року активісти ЦДД "Україна.Європа. Світ." Кременчуцького ліцею № 4 "Кремінь" долучилися до акції "1939-1945 Ніколи знову".
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.