Новини мереж ЄС

  Четвер, 04 Квітня 2019 admin Young European Ambassadors Київ YEA
Посли Європейської Молоді запрошують на базовий тренінг "Європа і ТИ", який відбудеться 6 квітня 2019 року в смт. Печеніги Харківської області.
  Четвер, 04 Квітня 2019 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС
Представництво Європейського Союзу в Україні люб’язно запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадяни взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться 11 квітня 2019 року в Тернопільському національному економічному університеті.
  Середа, 03 Квітня 2019 Хриплива Таїса Олександрівна DreamTeam Решетилівський район Євроклуби
Євроклуб "Dream Team" продовжує працювати над проектом. Крок за кроком євроклубівці реалізовують пункти плану проекту.
  Середа, 03 Квітня 2019 Суховерхова Олена Петрівна Ucan Харків Євроклуби
Ескурсія цікавими місцями рідного міста .Цікаві факти та зйомки відео, найкраща компанія разом.
  Вівторок, 02 Квітня 2019 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС
Представництво Європейського Союзу в Україні люб’язно запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадяни взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться в м. Полтава 10 квітня 2019 року.
  Вівторок, 02 Квітня 2019 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС
Представництво Європейського Союзу в Україні люб’язно запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадяни взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться у ЛНУ ім. Івана Франка 10 квітня 2019 р.
  Вівторок, 02 Квітня 2019 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Таку назву обрали активісти учнівського самоврядування та учасники Євроклубу «Сузір’я» для проблемної тематичної розмови на канікулах. У бібліотеці школи для них був проведений тренінг по запобіганню шкідливим звичкам.
  Понеділок, 01 Квітня 2019 Кулик Анастасія Іванівна Інформаційний центр Європейського Союзу при Херсонському державному університеті Херсон ІЦ ЄС
21 березня за ініціативи Інформаційного центру ЄС при ХДУ було проведено захід «Всесвітній День поезії» за участі студентства університету. Захід поєднав в собі одразу два свята, адже кожного року 3 березня в світі святкують Всесвітній день письменника.
  Неділя, 31 Березня 2019 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
25-27 березня вперше в м.Кам'янському проходив базовий тренінг Програми від Міністерства молоді сім"ї та спорту"Молодіжний працівник". Вперше в історії цієї програми привітати її учасників завітав міський голова Білоусов А.Л.
  Неділя, 31 Березня 2019 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
29 березня в м.Запоріжжя відбулася спеціальна (не)конференція міні-EdCamp"Освіта в еру змін" для шкільних педагогів. Координатор євроклубу "Сучасник" взяла участь в цій непересічній події.
  Четвер, 28 Березня 2019 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Євроклуб “Європейська єдність” Кам’янської гімназії № 39 провів “круглий стіл” на тему ”Загадки монументу “Прометей розкутий”.
  Середа, 27 Березня 2019 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
26 березня у приміщенні Інформаційного центру ЄС у місті Луцьку відбулася зустріч керівників Євроклубів ЗОШ І-ІІІ ступеня села Піддубці Луцького району «Сузір’я», «КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІ ступенів 11 - колегіум" та КЗ «НВК «Гімназія №14 імені Василя Сухомлинського».
  Вівторок, 26 Березня 2019 Країло Оксана Анатоліївна Євроклуб "Вікно в Європу" селоЛучинець Євроклуби
Проект "Ласкаво просимо на кінопоказ" дає можливість спробувати свої сили у ролі фільм-мейкерів
  Понеділок, 25 Березня 2019 library admin - Бібліотеки Київ Бібліотеки
25 березня 2019 року в у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва відбувся тренінг Представництва ЄС для керівників та методистів бібліотек Західних регіонів України для дітей та юнацтва.
  Понеділок, 25 Березня 2019 Хриплива Таїса Олександрівна DreamTeam Решетилівський район Євроклуби
В рамках проекту “Архітектурне обличчя твого міста” євроклубівці побували на екскурсії в Полтаві. Учні ознайомилися з різними архітектурними стилями Полтави.
  Понеділок, 25 Березня 2019 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби
20 березня 2019 року керівники та євроклубівці (Молокова Ангеліна та Рудзиган Крістіна) ШЄК «ЄДНІСТЬ» Сухополов’янської ЗОШ І-ІІІ ст. Прилуцької районної ради Чернігівської області зустрілися учнівським активом Заїздської ЗОШ І-ІІ ступенів Прилуцької районної Чернігівської області, який планує створити свій шкільний євроклуб.
  Неділя, 24 Березня 2019 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Кожен із нас хоче жити у високорозвинутому й повноцінному суспільстві, прагне відчути свою причетність до європейської спільноти. Шлях до справжньої європейської інтеграції нашої країни буде повним, якщо ми усвідомимо власну культурну ідентичність й історичну пам’ять з європейською спільнотою.
  Неділя, 24 Березня 2019 Суховерхова Олена Петрівна Ucan Харків Євроклуби
Критичне мислення та фактчекинг - навики , які розвиваються швидко під час проведення імітаційних виборів у грі М18.
  Неділя, 24 Березня 2019 Суховерхова Олена Петрівна Ucan Харків Євроклуби
Активістки відвідали обласний захід з метою пошуку партнерів та поширення ідей проекту.
  Неділя, 24 Березня 2019 Euroquiz
З 21 по 23 березня 2019 року в нашому місті вирувала Велика Асамблея міського дитячого об’єднання «Армія Добра» «Даруй добро і радість людям».
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.