Новини мереж ЄС

  Вівторок, 27 Лютого 2018 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
У ЗЗСО І-ІІІ ступенів села Піддубці Луцького району Волинської області відбувся День профілактики правопорушень на тему: «Заборона торгівлі людьми». 8 лютого– Міжнародний день молитви за жертв торгівлі людьми і людей, які знаходяться в неволі. День молитви започаткований після підписання 2 грудня 2014 р. у Ватикані історичної Спільної декларації релігійних провідників проти торгівлі людьми та форм сучасного рабства, ініційованої Папою Франциском.
  Понеділок, 26 Лютого 2018 Euroquiz
Представництво ЄС в Україні оголошує черговий всеукраїнський конкурс євроклубів.
Щоб виграти – достатньо запропонувати найцікавішу ідею для короткострокового проекту, який ваш євроклуб планує реалізувати з березня по червень 2018 року.
10 євроклубів, які запропонують найкращі ідеї проектів, отримають підтримку для втілення ідеї свого проекту в життя. Переможці будуть нагороджені спеціальними сертифікатами від Представництва ЄС та запрошені на Форум мереж ЄС у вересні 2018 року.
  Субота, 24 Лютого 2018 Чумаченко Світлана Євгеніївна Європа-плюс Павлоград Євроклуби
В рамках ІНТЕРКУЛЬТУРНОГО проекту у Павлограді вперше пройшов мистецький фестиваль «Підношення Фредеріку Шопену» з ініціативи товариства поляків «Добра воля».
  Субота, 24 Лютого 2018 Euroquiz
У м. Кременчук відбулася серія зустрічей євроклубівців "Україна.Європа.Світ." із мером міста Алітус (Литва), з Послом Республіки Індонезія в Україні та з представниками Інституту трансформації суспільства (м.Київ)
  П'ятниця, 23 Лютого 2018 Горбенко Валентина Миколаївна Євроклуб “Linking Hearts” Черкаси Євроклуби
Чи могли б ви здійснити подорож навколосвіту за один день? А ми спробуємо це зробити
  Субота, 17 Лютого 2018 Ярмолович Лариса Олексіївна Світ 95 Кривий Ріг Євроклуби
14 лютого в Криворізькій гімнназії №95 відбулося свято-конкурс до Дня Святого Валентина. Гостями заходу були учні 9 класів.
  Середа, 14 Лютого 2018 Шевченко Людмила Вікторівна Євроклуб "Час і ми" м. Кам'янське Євроклуби
Євроклуб "Час і ми" Камянської СЗШ № 35 відзначив День безпечного Інтернету в школі.
  Вівторок, 13 Лютого 2018 Черновол Ігор Віталійович Євроклуб "СКІФ" Нікополь Євроклуби
15 Євроклубів України вже стали учасниками проекту "Всеукраїнська інтелектуальна гра «Euro Stars»
  Четвер, 08 Лютого 2018 Руденко Ольга Анатоліївна Асоціація випускників EU Study Days Київ м.Київ Єврошколи
Понад 60 представників молоді, викладачі та професіонали із різних сфер провели разом недільний вечір 4 лютого за першою дискусією #EduTalkKyiv «Точка (не) повернення: лишатися в Україні чи виїжджати?» за участі членів Асоціації випускників Школи європейських студій та асоціації «Професійний уряд»(PGA).
  Понеділок, 05 Лютого 2018 Admin EU Study Days Alumni Київ Єврошколи
EU Study Days є проектом Представництва Європейського Союзу в Україні, що дає можливість українським студентам та випускникам ВНЗ дізнатися більше про Європейський Союз та стосунки між ЄС та Україною від ключових експертів у цій сфері. Крім того, проект має на меті створити мережу української молоді, яка спілкуватиметься й надалі для обміну досвідом та впровадження разом спільних ініціатив.
  Неділя, 04 Лютого 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
9 листопада активісти євроклубу провели засідання, присвячене Дню української писемності та мови, - свято, яке було встановлене Указом Президента України в 1997 році на честь літописця Нестора - послідовника творців слов'янської писемності Кирила і Мефодія.
  Неділя, 04 Лютого 2018 Руденко Ольга Анатоліївна Асоціація випускників EU Study Days Київ м.Київ Єврошколи
Запрошуємо активну молодь, студентів, потенційних вступників у закордонні вищі навчальні заклади та всіх зацікавлених подискутувати на EduTalk Vol.1. Точка (не)повернення: лишатися в Україні чи виїжджати?
Захід відбудеться 4 лютого 2018 року в ПеремогаSpace. Адреса: бульвар Шевченка 62, Київ. Початок з 17-18.30. Поспішіть зареєструватися.
  П'ятниця, 02 Лютого 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Євроклуб Кам`янської гімназії № 39 відзначив Всесвітній День науки, який пройшов під девізом «Від мудрих дітей - до мудрих людей».
  Середа, 31 Січня 2018 Admin EU Study Days Alumni Київ Єврошколи
Чергова зустріч Асоціації випускників Школи європейських студій 25 січня 2018 року відбулася у форматі стратегічного планування та обміну навичками, що допомагають нам бути успішними та досягати поставлених цілей. Кожен учасник представив одне вміння, яке він чи вона уже використовує і рекомендує всім.
  Вівторок, 30 Січня 2018 Країло Оксана Анатоліївна Євроклуб "Вікно в Європу" селоЛучинець Євроклуби
Шукаємо партнерів для реалізації ідеї проекту
  Понеділок, 29 Січня 2018 Мірошниченко Світлана Анатоліївна Патріоти Київ Євроклуби
Саме бій під Крутами змінив історію нашої країни, став боєм за майбутнє України. І члени євроклубу "Патріоти" не могли його залишити без особливої уваги.
  Понеділок, 29 Січня 2018 Мірошниченко Світлана Анатоліївна Патріоти Київ Євроклуби
Виховуємо громадянина разом! Євроклубівці НВК №20 разом з вчителем історії Валентиною Егорцєвою підготували і провели для учнів 5-10 класів цікавий і пізнавальний захід. Учні змогли поновити свої знання з історії України і взяти участь у вікторині.
  Понеділок, 29 Січня 2018 Черновол Ігор Віталійович Євроклуб "СКІФ" Нікополь Євроклуби
Розпачалася підготовка у реалізації проекту від євроклубу "СКІФ" м. Нікополь
  Субота, 27 Січня 2018 Мірошниченко Світлана Анатоліївна Патріоти Київ Євроклуби
За допомогою вчителів історії НВК №20 м. Києва євруклубівці "Патріоти" підготовали цікаві заходи для відзначення Дня Соборності України.
  Субота, 27 Січня 2018 Ярмолович Лариса Олексіївна Світ 95 Кривий Ріг Євроклуби
26 січня відбулася цікава зустріч гімназистів з студенткою КНУ Русланою Цегельською, активною учасницею програми "Еразмус", яка провела чудовий тренінг.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.