"ЄС на книжковій полиці" в Каланчацькій бібліотеці для дітей

Вівторок, 02 Липня 2019 Наталія Попова Херсонська обласна бібліотека для дітей м. Херсон Бібліотеки Бібліотеки
Каланчацька бібліотека для дітей, що на Херсонщині, працює у рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».

Організувавши куточок "ЄС на книжковій полиці", бібліотека розгорнула роботу з його інформаційними матеріалами. Особливою популярністю у користувачів бібліотеки користується креативна мапа Євросоюзу та книжка-гра, використовуючи яку бібліотекарі влаштовують справжні ерудит-турніри для підлітків. Матеріали куточка вдало доповнили книги із бібліотечного фонду, які допомагають дітям знайомитись із країнами Євросоюзу і по-новому відкривати їх для себе.

Усі новини євроклубу "Херсонська обласна бібліотека для дітей"
П'ятниця, 14 Травня 2021
День Європи в Україні – важлива щорічна подія, яка символізує стратегічний вектор розвитку нашого суспільства. Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки підготувала до Дня Європи насичену програму європейської просвіти для різних вікових категорій користувачів. Більшість заходів святкового Тижня європейської просвіти вже відбулися, адже у 2021 році заходи з нагоди Дня Європи в Україні проходять цілий тиждень - з 9 по 15 травня, багато активностей відбуваються онлайн.
Неділя, 27 Жовтня 2019
Через гру діти краще запам’ятовують будь-який матеріал. І саме тому працівники дитячої бібліотеки КЗ «Чаплинська центральна бібліотека» підготували для учнів 8-го класу інтелектуально-розважальну гру «Європа в історії та мріях».
Вівторок, 15 Жовтня 2019
У Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки працюють кілька мовних клубів – «English Club», «Kherson Speaking Club», «Deutsch zusammen lernen». Їхні учасники – найактивніші користувачі матеріалів, які пропонує Куточок ЄС.
Вівторок, 08 Жовтня 2019
Література, представлена у Єврокуточку, користується великою популярністю серед користувачів дитячої книгозбірні КЗ «Чаплинська центральна бібліотека» (Херсонська область). І особливо приємно, що вона також зацікавила наших гостей, які 8 жовтня завітали до бібліотеки із Присиваської громади.

Більше новин Мереж ЄС
Вівторок, 14 Травня 2024 Мошенець Наталія Олександрівна Черкаська обласна бібліотека для дітей Черкаси Бібліотеки Бібліотеки
Низку заходів провели у Черкаській обласній бібліотеці для дітей з нагоди Дня Європи. Серед них: для учнів 5-9 класів – квести «Ми пізнаємо Європу» та «На побачення з Європою», для молодших читачів – заочну екскурсію «Галопом по Європі».
Середа, 17 Січня 2024 Андрущенко Олена Миколаївна Обласна бібліотека для дітей та юнацтва Житомирської обласної ради Житомир Бібліотеки Бібліотеки
10 січня дитячий вокальний ансамбль Польського дому Житомира «Квіти» та Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва провели творчий вечір для дітей та дорослих.
Субота, 17 Грудня 2022 Гусар Тетяна Василівна Центр (Пункт) європейської інформації Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського Полтава Бібліотеки Бібліотеки
Шанувальників культурно-історичної спадщини Полтавщини, рідного слова об’єднав калейдоскоп «Мій рідний край - моя історія жива», який відбувся 15 грудня 2022 року у Центрі (Пункті) європейської інформації.