Обговорення пріоритетів головування Фінляндії в Раді ЄС

  Вівторок, 09 Липня 2019 Admin Асоціація випускників Колежду Європи - регіональна група в Україні Bruxelles Коледж Європи

Асоціація випускників Коледжу Європи з радістю запрошує на презентацію та обговорення пріоритетів президентства Фінляндії в Раді Європейського Союзу. До дискусії приєднається Посол Фінляндії в Україні пані Пяйві Лайне і поділиться з учасниками програмою та заходами, що будуть впроваджуватися за головування Фінляндії.

Під час заходу гості зможуть дізнатися про пріоритетні напрямки президенства Фінляндії у Раді ЄС, про плани щодо України, про сприяння стабільності в країнах Східного Партнерства, а також про Коледж Європи та інші можливості від Європейського Союзу для молоді.

 

Що?

Презентацію та обговорення пріоритетів Президентства Фінляндії в Раді ЄС

 

 

Де?

Нова робоча лабораторія (Алея Героїв Небесної Сотні, 2а), Торговий центр ГЛОБУС, лінія 2     

 

Коли?

 

«10»             11 липня 2019 року, 18:30 - 20:00

 

Мова

 

Англійська

 

 

       

Для участі необхідно зареєструйтися до 10 липня за посиланням: https://forms.gle/kCtsXvbbr9KwM8ZQ6

Більше інформації про подію: https://www.facebook.com/events/624227764755036/

Довідкова інформація: Захід відбувається в рамках орієнтаційної сесії для нових студентів Коледжу Європи за підтримки проекту "Інформаційна підтримка молодіжних мереж ЄС в Україні", що є ініціативою Представництва Європейського Союзу та виконується ГО «Фундація «Відкрите суспільство».  Партнери проекту: Міністерство освіти та науки в Україні та Міністерство молоді та спорту в Україні. Додаткова інформація: http://euroquiz.org.ua.

Це публічна подія

Відео та фото, що будуть зняті під час заходу, можуть використовуватись Представництвом ЄС та Європейською Службою Зовнішньої Діяльності (ЄСЗД) з комунікаційною метою на нашому веб-сайті, у соціальних мережах та публікаціях про подію.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.