Зустріч College of Europe (Natolin): можливості для експертів Реанімаційного Пакету Реформ.

  Четвер, 04 Жовтня 2018 Admin Асоціація випускників Колежду Європи - регіональна група в Україні Bruxelles Коледж Європи

16 жовтня о 10.00 у Великій залі Реанімаційного Пакету Реформ (Ольгинська, 6) відбудеться інформаційна зустріч College of Europe (Natolin): можливості для експертів Реанімаційного Пакету Реформ.

Представник College of Europe (Natolin) Роман Загородний розповість про програми та стипендії, які надаються українцям.

Для участі у зустрічі, будь ласка, заповніть реєстраційну форму.

Для довідки: Коледж Європи було засновано у 1949 році, після Європейського конгресу в Гаазі 1948 року, провідними європейськими постатями, такими як Сальвадор де Мадаріага, Вінстон Черчилль, Поль-Анрі Спаак та Альчіде Де Гаспері.

Головною місією Коледжу є підготовка висококваліфікованих студентів до лідерських функцій, що потребують стратегічного розуміння широкого спектру європейських питань.

Протягом 10 місяців студенти проходять інтенсивну магістерську програму (Advanced Master of Arts) у складному однак надзвичайно стимулюючому навчальному середовищі.

Щороку, навчається 340 студентів в Брюгге та 130 студентів у Натоліні (Варшава), які відображають справжнє розмаїття культури та особистого досвіду. Коледж є приватним університетом та може покладатися на широку мережу контактів в установах ЄС, національних адміністраціях, міжнародних організаціях, європейських університетах та професійних колах.

Випускники Коледжу Європи займають високі посади в Європі та у всьому світі. Багато з них повертається до Коледжу, щоб поділитися своїм досвідом зі студентами.

З року в рік, Європейська Комісія та МЗС країн-членів ЄС надають повні стипендії для українців на конкурсній основі. Якщо Ви бачите власне майбутнє в сфері європейської інтеграції, то Коледж Європи саме для Вас!


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.