ЄС – на книжковій полиці

  П'ятниця, 26 Липня 2019 Колодницька Тетяна Сергіївна Івано-Франківська обласна бібліотека для дітей Івано-Франківськ Бібліотеки

В Богородчанській центральній районній дитячій бібліотеці в рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні» оформлено інформаційний Куточок Європейського Союзу «ЄС на книжковій полиці», матеріали для якого надало Представництво Європейського Союзу в Україні.

Це дасть можливість нашим відвідувачам розширити свої знання про країни Європи, Європейський Союз, його історію та сучасність, європейські цінності, принципи та можливості, які надає ЄС українцям.

Всі матеріали представлені на куточку будуть цікавими для читачів будь – якого віку. Перш за все увагу юних читачів приверне яскрава карта – плакат держав – членів Євросоюзу. Зацікавлять їх також брошури:

  • «Європа – Гра. Європа у великому та малому, в історії та мріях»,
  • « Тремоло та його європейська місія»,
  • «Відкрий для себе Європу», де вони будуть мати можливість не тільки відкрити для себе Європу, але й перевірити свої знання відповівши на запитання цікавих вікторин.

Брошура « Навчайся в Європі», в якій викладена інформація про освітні програми, гранти та стипендії Європейського Союзу та держав - членів ЄС, зацікавить тих хто мріє навчатись в Європі, а для любителів туристичних мандрівок корисною буде «Паспорт Європейського Союзу», де можна отримати інформацію про кожну країну члена ЄС. А всіх тих хто хоче поглибити та розширити свої знання про Європейський Союз: напрямки діяльності,інституції ЄС,відносини ЄС та України зацікавлять такі брошури:

  • «Європейський Союз. Що це таке і що він робить»,
  • « Європа у 12 кроках і опис»,
  • «Асоціація ЄС – Україна: що це дає Вам»,
  • «Європейський Союз - Україна».

Отже Куточок Європейського Союзу в нашій бібліотеці дасть змогу всім бажаючим поповнити свої знання про Європейський Союз цікавою та корисною інформацією. Тож даваймо відкривати для себе Європу разом!


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.