Презентація куточка у Бурштинській міській бібліотеці для дітей

Четвер, 13 Червня 2019 Колодницька Тетяна Сергіївна Івано-Франківська обласна бібліотека для дітей Івано-Франківськ Бібліотеки Бібліотеки
Бурштинська міська бібліотека для дітей презентує Вам куточок Європейського Союзу «ЄС на книжковій полиці» завдяки проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні», що підтримало Представництво Європейського Союзу в Україні.

Цей куточок викликає у дитини інтерес до Європейсько Союзу, а також наповнює бібліотеку цікавою та пізнавальною інформацією. Kуточок Європейського Союзу - це можливість для Бурштинської міської бібліотеки для дітей надати читачам змістовну інформацію про Європейський Союз.

Усі новини євроклубу "Івано-Франківська обласна бібліотека для дітей"
Понеділок, 21 Жовтня 2019
У рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС- бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні» Долинська районна бібліотека для дітей отримала можливість створити у себе інформаційний куточок «ЄС на книжковій полиці».
П'ятниця, 26 Липня 2019
В Богородчанській центральній районній дитячій бібліотеці в рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні» оформлено інформаційний Куточок Європейського Союзу «ЄС на книжковій полиці», матеріали для якого надало Представництво Європейського Союзу в Україні.
Четвер, 27 Червня 2019
Городенківська центральна бібліотека для дітей приєдналась до участі у проекті «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні». Проект запроваджений Представництвом Європейського Союзу в Україні з метою розширення інформаційних ресурсів бібліотек, популяризації знань про ЄС та європейську інтеграцію України.
Четвер, 13 Червня 2019
Створення в дитячій бібліотеці виставки-куточка Європейського Союзу і який презентували своїм юним читачам, де діти мають можливість ознайомитися з літературою яка знаходиться на виставці.

Більше новин Мереж ЄС
Вівторок, 14 Травня 2024 Мошенець Наталія Олександрівна Черкаська обласна бібліотека для дітей Черкаси Бібліотеки Бібліотеки
Низку заходів провели у Черкаській обласній бібліотеці для дітей з нагоди Дня Європи. Серед них: для учнів 5-9 класів – квести «Ми пізнаємо Європу» та «На побачення з Європою», для молодших читачів – заочну екскурсію «Галопом по Європі».
Середа, 17 Січня 2024 Андрущенко Олена Миколаївна Обласна бібліотека для дітей та юнацтва Житомирської обласної ради Житомир Бібліотеки Бібліотеки
10 січня дитячий вокальний ансамбль Польського дому Житомира «Квіти» та Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва провели творчий вечір для дітей та дорослих.
Субота, 17 Грудня 2022 Гусар Тетяна Василівна Центр (Пункт) європейської інформації Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського Полтава Бібліотеки Бібліотеки
Шанувальників культурно-історичної спадщини Полтавщини, рідного слова об’єднав калейдоскоп «Мій рідний край - моя історія жива», який відбувся 15 грудня 2022 року у Центрі (Пункті) європейської інформації.