Проект "Архітектурне обличчя твого міста ". Пам'ятники та музеї Полтави

  Четвер, 29 Серпня 2019 Хриплива Таїса Олександрівна DreamTeam Решетилівський район Євроклуби

В рамках проекту "Архітектурне обличчя твого міста ", при підтримці Представництва ЄС в Україні члени євроклубу випустили посібник про пам’ятники Полтави.

Мета посібника - ознайомити учнів, гостей міста з культурними пам’ятками Полтави, поглибити їх знання про визначні місця міста.

До посібника увійшли тексти про музеї та пам’ятники Полтави, взяті з Інтернету, довідників, новітніх публікацій, а також розроблені євроклубівцями.

Посібник стане у нагоді вчителям та учням, які прагнуть збагатити словниковий запас, вдосконалити мовленнєві навички та туристам, які хочуть долучитися до культурної спадщини Полтави.

Мета посібника - ознайомити учнів, гостей міста з культурними пам’ятками Полтави, поглибити їх знання про визначні місця міста. До посібника увійшли тексти про музеї та пам’ятники Полтави, взяті з Інтернету, довідників, новітніх публікацій, а також розроблені євроклубівцями.

Посібник стане у нагоді вчителям та учням, які прагнуть збагатити словниковий запас, вдосконалити мовленнєві навички та туристам, які хочуть долучитися до культурної спадщини Полтави.Також створили невеличкий фільм за допомогою програми KIZOA

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.