Проект "Архітектурне обличчя твого міста ". Пам'ятники та музеї Полтави

Четвер, 29 Серпня 2019 Хриплива Таїса Олександрівна DreamTeam Решетилівський район Євроклуби Євроклуби
В рамках проекту "Архітектурне обличчя твого міста ", при підтримці Представництва ЄС в Україні члени євроклубу випустили посібник про пам’ятники Полтави.

Мета посібника - ознайомити учнів, гостей міста з культурними пам’ятками Полтави, поглибити їх знання про визначні місця міста.

До посібника увійшли тексти про музеї та пам’ятники Полтави, взяті з Інтернету, довідників, новітніх публікацій, а також розроблені євроклубівцями.

Посібник стане у нагоді вчителям та учням, які прагнуть збагатити словниковий запас, вдосконалити мовленнєві навички та туристам, які хочуть долучитися до культурної спадщини Полтави.

Мета посібника - ознайомити учнів, гостей міста з культурними пам’ятками Полтави, поглибити їх знання про визначні місця міста. До посібника увійшли тексти про музеї та пам’ятники Полтави, взяті з Інтернету, довідників, новітніх публікацій, а також розроблені євроклубівцями.

Посібник стане у нагоді вчителям та учням, які прагнуть збагатити словниковий запас, вдосконалити мовленнєві навички та туристам, які хочуть долучитися до культурної спадщини Полтави.Також створили невеличкий фільм за допомогою програми KIZOA