Вулицями древнього Ромна

П'ятниця, 06 Вересня 2019 Хриплива Таїса Олександрівна DreamTeam Решетилівський район Євроклуби Євроклуби
В рамках проекту "Архітектурне обличчя твого міста" та при підтримці Представницва ЄС в Україні члени Євроклубу "Dream Team" Плосківської ЗОШ І-ІІІст.познайомилися зі стародавнім містом Ромни.

Євроклубівці вже вдруге звернулися до учнів роменських шкіл з проханням розповісти про своє місто Ромни та Полтава. Ці два міста пов'язує легенда українського мистецтва, український Мікеланжело, митець рідкісного таланту -Іван Кавалерідзе, який народився на Роменщині та спорудив одинакові монументи Кобзареві в цих містах.

Учні роменської школи №10 провели чудову екскурсію містом. Тож ми змогли подивитись екскурсію у записі та ознайомитись з архітектурним обличчям Ромнів та порівняти чудове місто Ромни з Полтавою.

Усі новини євроклубу "DreamTeam"
Вівторок, 19 Жовтня 2021
Євроклубвці провели екологічний тренінг
Середа, 09 Червня 2021
Продовжуємо роботу над проєктом «Живи із зеленим серцем». Взяли участь у екологічній годині "Планета - мій дім", яку провів Центр європейської інформації при Полтавській обласній бібліотеці, який очолює Тетяна Гусар.
Понеділок, 31 Травня 2021
Інтерв'ю на радіо "Полтава"
Четвер, 13 Травня 2021
Євроклуб "Dream Team" почав роботу над проєктом, який отримав перемогу у конкурсі проєктів від Представництва ЄС в Україні.

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.