Пересувна виставка-куточок ЄС в сільських бібліотеках Дворічанської ЦБС

П'ятниця, 13 Вересня 2019 Рєзнік Ольга Вікторівна Дворічанська ДБ смт. Дворічна Бібліотеки Бібліотеки
Куточок ЄС вже був організований в Кутьківській, Миколаївській, Колодязненській бібліотеках і найближчим часом продовжить свій рух іншими бібліотеками системи.

Завдіяки цій своєрідній пересувній виставці, що крокує сільськими бібліотеками Дворічанщини, якомога більше читачів, дітей та дорослих, можуть ознайомитись з матеріалами, присвяченими Євросоюзу та європейській інтеграції України.

Усі новини євроклубу "Дворічанська ДБ"
Субота, 28 Грудня 2019
Саме в таку віртуальну мандрівку країною Санта-Клауса Фінляндією і запросили учнів 4-х кл. Дворічанського ліцею працівники дитячої районної бібліотеки.
Середа, 16 Жовтня 2019
«По Європі з книгою», - таку літературну мандрівку в дитячій бібліотеці здійснили нещодавно учні 5-Б кл. Дворічанської школи.
Всім відомо, що мандрувати цікавіше з тією людиною, яка добре знає країну. В нашому випадку, такими провідниками для дітлахів стали європейські письменники.
Субота, 12 Жовтня 2019
Нещодавно в Рідкодубівській філії Дворічанської районної централізованої бібліотечної системи, з метою поглиблення знань дітей про країни Європи, які входять до складу ЄС, їх національні, духовні, культурні надбання та підкреслити приналежність нашої держави до європейської сім'ї, було проведено пізнавальну годину «Європейський Союз – співтовариство народів Європи».
Четвер, 15 Серпня 2019
Протягом липня в Дворічанській дитячій бібліотеці було створено куточок Європейського Союзу, в якому представлені матеріали, отримані бібліотекою на воркшопі «Україна – ЄС: співпраця з дитячими бібліотеками та взаємовідносини», що пройшов в Харківській обласній бібліотеці для дітей в рамках реалізації проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».

Більше новин Мереж ЄС
Вівторок, 14 Травня 2024 Мошенець Наталія Олександрівна Черкаська обласна бібліотека для дітей Черкаси Бібліотеки Бібліотеки
Низку заходів провели у Черкаській обласній бібліотеці для дітей з нагоди Дня Європи. Серед них: для учнів 5-9 класів – квести «Ми пізнаємо Європу» та «На побачення з Європою», для молодших читачів – заочну екскурсію «Галопом по Європі».
Середа, 17 Січня 2024 Андрущенко Олена Миколаївна Обласна бібліотека для дітей та юнацтва Житомирської обласної ради Житомир Бібліотеки Бібліотеки
10 січня дитячий вокальний ансамбль Польського дому Житомира «Квіти» та Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва провели творчий вечір для дітей та дорослих.
Субота, 17 Грудня 2022 Гусар Тетяна Василівна Центр (Пункт) європейської інформації Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського Полтава Бібліотеки Бібліотеки
Шанувальників культурно-історичної спадщини Полтавщини, рідного слова об’єднав калейдоскоп «Мій рідний край - моя історія жива», який відбувся 15 грудня 2022 року у Центрі (Пункті) європейської інформації.