ГРА-КВЕСТ «УКРАЇНА - ЄВРОПЕЙСЬКА ПЕРЛИНА" (Кам'янська гімназія № 39)

  Понеділок, 14 Жовтня 2019 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби

Нещодавно для учнів 6-7 класів Кам`янської гімназії № 39 активісти євроклубу "Європейька єдність" провели інтелектуальну гру-квест «Україна – європейська перлина»

«Гра наша незвичайна, зветься квест! З англійської це пошук означає. Наш квест– це пошук істини, що Україна – це скарб, якою ми пишаємося!» - такими словами розпочали ведучі інтелектуальної гри-квесту у дивовижну подорож учнів лабиринтами нашої гімназії.

Учні об`єдналися у 4 команди, отримали маршрутні листи із завданнями. Необхідно було пройти 3 станції:

  • «Патріотичну»,
  • «Козацьку»,
  • «Єврознавців».

Під час проходження квесту гімназисти повинні були проявили свої інтелектуальні здібності щодо знань історії України та європейських країн, традицій та звичаїв запорізьких козаків, також юні інтелектуали мали можливість «відвідати» історичні пам’ятки, помилуватися краєвидами та архітектурою України. Усі завдання були надзвичайно цікавими й захоплюючими. Захід допоміг гімназистам ще раз усвідомити, що ми європейці не завдяки географічному розташуванню, а завдяки інноваціям, національному самовизначенню та патріотизму.

Гра-квест пройшла в дружній, позитивній, дуже творчій атмосфері. Усім було весело й цікаво. Велику подяку висловлюємо євроклубівцям 8-Б класу, які були координаторами й інструкторами під час заходу.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.