Подяка від Посла Представництва ЄС в Україні (євроклуб "Європейська єдність")

  Понеділок, 14 Жовтня 2019 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби

3-4 жовтня 2019 року в Києві проходив Другий Форум Мереж ЄС та Єврошколи, який зібрав понад 200 учасників.

На Форум була запрошена Наталія Пономарьова, координатор Євроклубу" Європейська єдність", вчитель історії та суспільствознавчих дисциплін Кам'янської гімназії № 39. Євроклуб нашої гімназії був нагороджений Подякою Посла, Голови Представництва ЄС в Україні за розробку та успішну реалізацію проекту "Європейська спадщина нашого міста - відкрий по-новому!", що увійшов до Топ-20 переможців конкурсу проектів Євроклубів 2019 р. від Представництва ЄС в Україні.

Участь у Форумі - це унікальний шанс дізнатися про можливості співпраці з Представництвом ЄС та його проектами, почути історії успіху, поділитися власним досвідом та знайти однодумців.

Вікторія Давидова, радник з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні, представила Мережу ЄС: учасників Єврошколи, Євроклубів, Асоціації випускників Коледжу Європи, Інформаційні центри ЄС, Team Europe, Young European Ambassadors та Бібліотеки ЄС.

Спікерами Форуму Мереж ЄС були:

  • Посол Матті Маасікас, Голова Представництва Європейського Союзу в Україні,
  • Ганна Новосад, Міністр освіти і науки України,
  • Олександр Ярема, заступник Міністра молоді та спорту України.

У рамках роботи Форуму відбулися дві панельні дискусії: "Україна-ЄС в епоху змін" та "Євроінтеграція через призму професійної діяльності", а також круглі столи за секціями, спільне обговорення питань освіти, реформ, інновацій в Україні, перспектив роботи Мереж ЄС на наступний рік.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.