Міжнародний День толерантності

  Середа, 20 Листопада 2019 Нудьга Віта Олександрівна Євроклуб "Європейський вектор" Дніпро Євроклуби

Євроклубівці Міжрегоінального вищого професійного училища з поліграфії та інфомаційних технологій м. Дніпро відзначають Міжнародний День толерантності

Щорічно у Міжрегіональному вищому професійному училищі з поліграфії та інформаційних технологій відзначають Міжнародний День толерантності.

Цього року тижневик розпочався із загальноучилищної виховної години, яку підготували та провели учасники Євроклубу «Європейський вектор». Вони намагалися переконати своїх однолітків у позитивних наслідках у суспільстві саме від толерантних відносин між людьми. Бути терпимими один до одного - це не прояви слабкодухості. Це ознаки високоморальної людини, яка з розумінням ставиться до інакшості іншого. Ще раз звучали принципи толерантності, занотовані у Декларації толерантності.

Присутні змогли переглянути відеоролики, які відображали різні соціальні прояви толерантних стосунків. Студенти мали змогу переконатися, що інколи уникнути конфлікту чи агресії має значно більше сенсу, ніж відкрите протистояння інтересів. Тож будемо толерантними не лише сьогодні, а й завжди!


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.