Віртуальна подорож: "Подорожуємо Україною"

  Субота, 23 Листопада 2019 Ярмолович Лариса Олексіївна Світ 95 Кривий Ріг Євроклуби

До Дня Гідності та Свободи в Криворізькій гімназії №95 була проведена Євроклубом "Світ-95" цікава віртуальна подорож "Подорожуємо Україною".А запрошені гості-учні 7-х класів.

Традиційно в Криворізькій гімназії №95 до Дня гідності та свободи проводяться зустрічі з воїнами АТО, тематичні години. Так і Євроклуб "Світ-95" вирішив відзначити цей день. Для учнів гімназії була проведена віртуальна подорож "Подорожуємо Україною".

Україна - це територія гідності та свободи. Наші гімназисти багато подорожують під час канікул. Вони не тільки вивчають історію міста, відвідують музеї, а й дізнаються про людей, які створювали цю історію і будували ці міста. Учні 7-х класів підготували цікаві презентації про такі міста України: Львів, Одеса, Харків, Запоріжжя, Кременчук. Школярі дізналися багато цікавого про ці міста.

Під час заходу діти обговорювали такі питання: що таке гідність, людська гідність. Також переглянули відео до Всесвітнього дня гідності. За якісну підготовку до заходу учні, які підготували презентації отримали грамоти.

 


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.