Євроклуб " Світ-95" вірутуально подорожував Україною, відзначаючи День гідності та свободи

  Неділя, 22 Листопада 2020 Ярмолович Лариса Олексіївна Світ 95 Кривий Ріг Євроклуби

20 листопада В Криворізькій гімназії № 95 відбулося відкрите засідання, присвячене Дню гідності та свободи. Присутні гості - представники сьомих класів, які приготували цікаві презентації міст України.

Вже шостий рік в нашій країні відзначається свято Дня гідності та свободи, яке започатковане указом Президента України у 2014 році. 20 листопада В Криворізькій гімназії № 95 відбулося відкрите засідання, присвячене цій події. На початку заходу було цікаво почути думки гімназистів про гідність та свободу, чим вони відрізняються один від одного. Вихованці переглянули відео про Всесвтній день гідності, та побачили як у всьому світі приділяється велика увага цьому питанню.

У другій частині заходу відбулася віртуальна подорож Україною. Представники сьомих класів подорожували містами України. Гімназисти побували у Львові, Миколаїві, Одесі, Запоріжжі та національному заповіднику Асканії Новій. Діти приготували цікаві презентації, з інтересом слухали кожного доповідача. Протягом засідання лунали вірші та спогади про мандрівки до чудових міст України, які їм добре запам'яталися.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.