ЄРОКЛУБ ВІДЗНАЧИВ ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ГІДНОСТІ (Кам’янська гімназія № 39)

  Неділя, 01 Грудня 2019 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби

21 листопада євроклуб “Європейська єдність” Кам’янської гімназія №39 вп’яте долучився до проведення Всесвітнього Дня Гідності.

Всесвітній День Гідності (Global Dignity Day) – це проєкт, мета якого – спонукати учнів та керуватися почуттям власної гідності у своїх щоденних діях. Проєкт було ініційовано у 2006 році принцом Норвегії Хоконом, професором Пеккою Хіманеном і Джоном Хоупом Брейтоном (члени YGL Всесвітнього економічного форуму).

У рамках реалізації Всесвітнього Дня Гідності для євроклубівців було проведено тренінг «Вільні творити майбутнє». Під час тренінгових вправ обговорювалися наступні питання: чому кожна людина має право на гідне життя, як це право застосовувати щодня, як особиста гідність пов’язана з гідністю інших людей. Також було проведено й підбито підсумки Арт-проєкту «Гідність та свобода моєї країни» для гімназистів 5-6 класів.

Мета Арт-проєкту: формування високої національно-патріотичної свідомості й гідності, почуття відданості своїй державі. Журі конкурсу визначило найкращі роботи юних художників. Переможці конкурсу були нагороджені подарунками від Представництва Європейського Союзу в Україні.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.