День кар’єри ЄС в м. СУМИ, 14-15 травня 2020

  Середа, 13 Травня 2020 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС

Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує молодь, студентів, громадських діячів, підприємців, державних службовців, журналістів взяти участь у онлайн Дні кар’єри ЄС, що відбудуться 14 - 15 травня 2020 року у Сумах.

Захід буде проходити в два етапи:

14 травня 2020, 13:00-14:00 Панельна дискусія «Професійний розвиток та європейська інтеграція»

Спікери:

  • Вікторія Давидова, радниця з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні
  • Денис Черніков, експерт з питань євроінтеграції, менеджер проекту «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні»
  • Тарас Савченко, доктор економічних наук, професор, Керівник Центру інформаційної підтримки бізнесу у м. Суми, що функціонує за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамкам ініціативи EU4Business.
  • Анна Моїсеєнко, HR-директор міжнародного підприємства АТ "Технологія".
  • Юлія Єлфімова, менеджерка проєктів ГО "Центр євроініціатив", тренерка Мережі тренерів Ради Європи, консультантка Інфоцентру Еразмус+ Молодь та Європейскького корпусу солідарності в Україні.

Модератор – Юрій Петрушенко, доктор економічних наук, професор, звідувач кафедри міжнародних економічних відносин СумДУ, керівник Інформаційного центру Європейського Союзу в Сумській області.

Лінк на трансляцію: https://youtu.be/-Ptg587b238

Тренінги по softskills

14 травня 18.00-19.00 онлайн-тренінг "Сучасні інформаційні технології для легкого повсякдення, стрімкої кар'єри та успішного бізнесу" (коротко про Google Doc, Sheet, Slide, Contacts, Calendar, Keep, Drive. + Trello. + Slack).

  • Тренер: Тарас Лютий, доцент Сумського державного університету.
  • Посилання на трансляцію: meet.google.com/pzk-dmnc-upq

14-15 травня 2020 Онлайн-тренінг для представників малого та середнього бізнесу «Ефективна комунікація та ораторське мистецтво».

  • Тренерка: Олена Берещук
  • Тренінг проходить 2 дні (14-15 травня) і проводиться за організації Центру інформаційної підтримки бізнесу у м. Суми, що функціонує завдяки підтримці Європейського банку реконструкції та розвитку у рамках ініціативи ЄС EU4Business.
  • Посилання на реєстрацію: https://form.jotformeu.com/201250648051344. Лінк на трансляцію буде надіслано після реєстрації.

15 травня 2020 13.00-14.00 онлайн-тренінг «Волонтерство в Європейському Союзі як крок до побудови кар’єри».

  • Тренери: Юлія Єлфімова, менеджерка проєктів ГО "Центр євроініціатив", тренерка Мережі тренерів Ради Європи, консультантка Інфоцентру Еразмус+ Молодь та Європейскького корпусу солідарності в Україні; Ірина Новак, координаторка волонтерських проєктів ГО "Центр євроініціатив", консультантка Інфоцентру Еразмус+ Молодь та Європейскький корпус солідарності в Україні.
  • Посилання на трансляцію: https://us02web.zoom.us/j/89130577461  Ідентифікатор: 891 3057 7461

15 травня 18-30 – 19.30 Відкрита дискусія в рамках засідання Civic Engagement Club. Online. «Де будувати свою кар’єру: в Україні чи/та за кордоном?»

Модераторка: Ганна Швіндіна, завідувач кафедри менеджменту Сумського державного університету, виконавчий директор ГО «Центр освіти впродовж життя».

Посилання на трансляцію: https://meet.google.com/jdv-jkuq-zqe

За подальшою інформацією прохання звертатися: Петрушенко Юрій, координатор Інформаційного Центру ЄС в м. Суми,  тел.: (050) 973-65-25, Yuriy.petrushenko@gmail.com

 

Довідка: День кар’єри є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу та виконується громадськими організаціями «Фундація «Відкрите суспільство» та ГО «Молодіжна Альтернатива». Додаткова інформація: http://euroquiz.org.ua

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.