Новини мереж ЄС

  Четвер, 21 Травня 2020 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС
16 травня 2020 в Україні відзначили День Європи - як день спільних цінностей та спільної історії всіх націй континенту. Це свято відзначається в нашій країні на державному рівні з 2003 року згідно з Указом Президента "Про День Європи".
  Середа, 13 Травня 2020 Ірина Дойшле Інформаційний центр ЄС Сєвєродонецьк ІЦ ЄС
Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує молодь, студентів, громадських діячів, підприємців, державних службовців, журналістів взяти участь у онлайн Дні кар’єри ЄС, що відбудеться в м. Сєвєродонецьку 26-27 травня 2020.
  П'ятниця, 08 Травня 2020 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС
Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує молодь, студентів, громадських діячів, підприємців, державних службовців, журналістів взяти участь у онлайн Дні кар’єри ЄС, що відбудуться 14 - 15 травня 2020 року у Сумах.
  Четвер, 07 Травня 2020 Ірина Дойшле Інформаційний центр ЄС Сєвєродонецьк ІЦ ЄС
Інформаційний центр ЄС в Луганській області шукає саме тебе!
Ти – креативна особистість, маєш своє бачення нашого краю як часини Європи, тоді запрошуємо саме тебе взяти участь у конкурсі есе. Цей захід присвячено відзначенню Дня Європи.
Ти маєш унікальну можливість сотворити свою історію та провести власне дослідження Луганщини як частини Європи. Творчі здібності, уява – це необхідні компоненти для участі у конкурсі.
  Четвер, 07 Травня 2020 Ірина Дойшле Інформаційний центр ЄС Сєвєродонецьк ІЦ ЄС
Інформаційний центр ЄС в Луганській області чекає саме тебе, якщо ти молода, креативна особистість, яка хоче показати свої творчі здібності?
Залучайте свою уяву та творчі здібності – малюйте, грайте, створюйте презентації, будуйте, співайте, виступайте с промовами, робить все те, щоб подякувати Європі! Вам не знадобиться спеціальна техніка, достатньо буде камери на телефоні. Відсутність професійного досвіду– не перешкода.
  Четвер, 07 Травня 2020 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС
Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує молодь, студентів, громадських діячів, підприємців, державних службовців, журналістів взяти участь у онлайн Днях кар’єри ЄС, що відбудуться 11 - 15 травня 2020 року.
  Четвер, 07 Травня 2020 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС
  Четвер, 07 Травня 2020 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС
Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує молодь, студентів, громадських діячів, підприємців, державних службовців, журналістів взяти участь у онлайн Дні кар’єри ЄС, що відбудеться 13 травня 2020 року у м. Кропивницькому.
  Середа, 06 Травня 2020 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС
Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує молодь, студентів, громадських діячів, підприємців, державних службовців, журналістів взяти участь у онлайн Днях кар’єри ЄС, що відбудуться 11 - 15 травня 2020 року.
  Неділя, 01 Березня 2020 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС
Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадяни взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться 19 березня 2020 року в Чернігівському національному технологічному університеті, що знаходиться за адресою: вулиця Шевченка, 95, Чернігів.
  Неділя, 26 Січня 2020 Паламарчук Татяна Петрівна Інформаційний центр ЄС в Національній академії державного управління при Президентові України Київ ІЦ ЄС
17-20 січня 2020 року в Національній академії відбувся тренінг «Європейська політика згуртування для України» – в рамках реалізації проекту Європейського Союзу Еразмус+ напряму модуль Жана Моне «Соціальна згуртованість в освіті і врядуванні: Європейські студії».
  Четвер, 28 Листопада 2019 Паламарчук Татяна Петрівна Інформаційний центр ЄС в Національній академії державного управління при Президентові України Київ ІЦ ЄС
26 листопада 2019 року у Національній академії державного управління при Президентові України відбулася тематична зустріч із представниками Представництва Європейського Союзу в Україні. Організатором заходу виступив Інформаційний центр ЄС в Національній академії.
  П'ятниця, 25 Жовтня 2019 Паламарчук Татяна Петрівна Інформаційний центр ЄС в Національній академії державного управління при Президентові України Київ ІЦ ЄС
В #НАДУ відбувся дводенний тренінг “Європейська політика згуртування для України” в межах Модулю Жана Моне за фінансової підтримки ЄС. Захід проходив у рамках діяльності Інформаційного центру Європейського Союзу (EUi) в Національній академії
  Четвер, 19 Вересня 2019 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС
Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадяни взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться у Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця «27» вересня 2019 року.
  Середа, 05 Червня 2019 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС
Представництво Європейського Союзу в Україні люб’язно запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадян взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться 7 червня 2019 року у Східноукраїнському Національному університеті імені Володимира Даля.
  Середа, 05 Червня 2019 Кулик Анастасія Іванівна Інформаційний центр Європейського Союзу при Херсонському державному університеті Херсон ІЦ ЄС
У Херсонському державному університеті за ініціативи відділу міжнародних зв’язків, Інформаційного центру ЄС при Херсонському державному університеті та за сприяння відділу по роботі з обдарованою молоддю відбулася інтелектуальна гра: брейн-ринг «Відкрий Європу для себе. Уявна подорож Німеччиною» за участю студентів-переможців Всеукраїнських студентських олімпіад і конкурсів 2019 року і представників академічного ліцею ім. О.В. Мішукова в рамках святкування Днів Європи в Україні.
  Середа, 05 Червня 2019 Кулик Анастасія Іванівна Інформаційний центр Європейського Союзу при Херсонському державному університеті Херсон ІЦ ЄС
За ініціативи відділу міжнародних зв’язків та Інформаційного центру ЄС при Херсонському державному університеті 17 травня 2019 р. відбувся пізнавально-розважальний захід «Зустрічаємо День Європи 2019 у ХДУ», присвячений Дню Європи в Україні, Року Австрійської Республіки в Україні та Року України в Австрійській Республіці.
  Середа, 15 Травня 2019 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС
Представництво Європейського Союзу в Україні люб’язно запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадян взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться в 17 травня 2019 року у Хмельницькому університеті управління та права.
  Понеділок, 13 Травня 2019 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС
Представництво Європейського Союзу в Україні в партнерстві з Сумською міською радою та Сумським державним університетом запрошують учнів старших класів, студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадян взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться 16 травня 2019 в м. Суми.
  П'ятниця, 10 Травня 2019 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС
Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадяни взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться в м. Івано-Франківськ 21 травня 2019 року.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.