День кар’єри ЄС у Чернігові

  Середа, 04 Березня 2020 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС

Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадяни взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться 19 березня 2020 року в Чернігівському національному технологічному університеті, що знаходиться за адресою: вулиця Шевченка, 95, Чернігів.

Що? День кар’єри ЄС

Коли? 19 березня 2020 року, з 10:00 до 17:00

Де? Чернігівський національний технологічний університет,

Для кого? Студентська молодь, представники громадських організацій, бізнесу, державні службовці та активна молодь.

День Кар’єри ЄС - це серія публічних заходів, де представники мереж ЄС та інші учасники обговорюють впровадження стандартів та практик ЄС в Україні, участь у програмах ЄС для розвитку нових бізнес- та освітніх можливостей.

День Кар'єри ЄС успішно проходить щорічно у 15 містах протягом останніх чотирьох років. Зазвичай у кожному заході беруть участь 400-600 осіб.

В рамках події відбудеться Ярмарок вакансій, де учасники отримають поради від професіоналів щодо працевлаштування, написання резюме, проходження співбесід, відбудуться консультації з представниками комерційних компаній, роботодавцями. Передбачені тренінги і панельна дискусія «Професійний розвиток та європейська інтеграція», професійні тренінги.

Під час заходу гості зможуть дізнатися про: світові та українські тенденції на ринку праці; про вплив європейської інтеграції на очікування роботодавців і те, як український бізнес розвиває ці напрями і які вимоги висуває для молодих фахівців; учасники дізнаються про пріоритети політики Європейського Союзу (EU Green Deal, Industry 4.0 тощо) та тренди, які вони створюють; учасники мереж ЄС поділяться успішними історіями про те, як використовують широкі можливості, отримуючи освіту в Європі та розвиваючи бізнес за підтримки ЄС.

Програма заходу буде опублікована після 13 березня 2020 року.

За подальшою інформацією та акредитацією прохання звертатися до: Володимира Базилевича за телефоном +38093 486 53 87 або на пошту bazvlamar@gmail.com.

Довідкова інформація: День кар’єри ЄС проходить рамках проекту «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні», що фінансується Представництвом Європейського Союзу та виконується громадськими організаціями «Фундація «Відкрите суспільство» та ГО «Молодіжна Альтернатива». Додаткова інформація: http://euroquiz.org.ua.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.