ПРЕДСТАВНИКИ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ОЗНАЙОМИЛИСЯ ІЗ ГРАНТОВИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ ЄС

  Четвер, 28 Листопада 2019 Паламарчук Татяна Петрівна Інформаційний центр ЄС в Національній академії державного управління при Президентові України Київ ІЦ ЄС

26 листопада 2019 року у Національній академії державного управління при Президентові України відбулася тематична зустріч із представниками Представництва Європейського Союзу в Україні. Організатором заходу виступив Інформаційний центр ЄС в Національній академії.

Про освітні та наукові можливості в ЄС для науковців, викладачів та слухачів учасникам зустрічі розповіла Вікторія Давидова, радник з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні. Вона коротко зупинилась на існуючих програмах та проектах, відзначила чинники, які значно підвищують шанси заявників на отримання гранту чи перемогу у конкурсі, а також поінформувала про організацію тренінгів, спрямованих на підвищення обізнаності цільової аудиторії у міжнародних проектах ЄС для освітян.

Крім того, Павло Черчатий, учасник Erasmus+, інтерн відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні, звернув увагу на закордонні організації та програми, які активно надають гранти українцям, а також детально розповів про специфіку написання мотиваційних листів для отримання грантів та стипендій і надав практичні рекомендації.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.