День кар’єри ЄС в м. Суми

  Понеділок, 13 Травня 2019 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС

Представництво Європейського Союзу в Україні в партнерстві з Сумською міською радою та Сумським державним університетом запрошують учнів старших класів, студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадян взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться 16 травня 2019 в м. Суми.

Захід має на меті ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді в контексті європейської інтеграції України.

Під час заходу гості зможуть дізнатися про світові/європейські тренди в питаннях професійних компетентностей; про те, як задовольнити попит роботодавців у кваліфікованих кадрах; можливості навчання та стажування. Крім того, молодь отримає поради від професіоналів щодо працевлаштування, написання резюме, проходження співбесід, а також зможе провести консультації з представниками комерційних компаній.

Що?

«День Кар’єри ЄС»

 

Де?

місто Суми, вул.Покровська, 9/1 (Конгрес-центр СумДУ)     

 

Коли?

 

16 травня 2019 з 10:00 до 16:00

 

Заходи в рамках Дня Кар’єри ЄС

 

10:00 – 10:30

10:30 – 10:45 

 

 

10:00 -16:00              

10:45 – 12:15

 

 

 

12:15 – 12:45

12:45 – 15:00

 

 

 

 

 12:45 – 15:00

Реєстрація учасників

Відкриття заходу, за участю представників Інформаційного центру ЄС у м.Суми Сумської міської ради, Сумського державного університету, Центру інформаційної підтримки бізнесу м.Суми, ГО «Центр Євроініціатив».

Робота Ярмарку вакансій (презентація вакансій підприємствами та організаціями міста)

Панельна дискусія: «Найкращі професії майбутнього: чому варто інвестувати час зараз». Спікери: Тетяна Васильєва,  Директор інституту економіки та менеджменту СумДУ, Олег Нетеров, Директор IT-компанії MindK, Віра Мотречко, Заступник Сумського міського голови, Тарас Савченко, Директор Центру Інформаційної підтримки бізнесу м.Суми, Лариса Кондратенко, керівник ГО «Центр Євроініціатив»

Кава-пауза

Тренінги:

  • «Як отримати стипендію на навчання за програмами Еразмус+. Кроки подачі успішної заявки: резюме та мотиваційний лист»;
  • «Волонтерство як шлях до успішної кар’єри»;
  • «Наше майбутне в світі «VUCA»;
  • «Експрес-курси європейських мов за годину (іспанська, німецька, нідерландська, болгарська)».

«Що? Де? Коли?» для школярів на тематику європейської інтеграції та кар’єри в ЄС (склад команди 4-6 осіб). Реєстрація команд за гугл-формою: https://u.to/DJpVFQ

За подальшою інформацією прохання звертатися до Юрія Петрушенко, керівника Інформаційного центру ЄС при СумДУ (050 97 36 525) та Сергія Хвостова, директора Конгрес-центру СумДУ (099 976 37 60).

Довідкова інформація: «День кар’єри ЄС» Сумах є одноденним заходом, що проводиться Інформаційним центром ЄС при Сумському державному університеті, в рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні», що є ініціативою Представництва Європейського Союзу та виконується ГО «Фундація «Відкрите суспільство».  Партнери проекту: Міністерство освіти та науки в Україні та Міністерство молоді та спорту в Україні. Додаткова інформація: http://euroquiz.org.ua.

День кар’єри ЄС — це публічна подія

Відео та фото, що будуть зняті під час заходу, можуть використовуватись Представництвом ЄС та Європейською Службою Зовнішньої Діяльності (ЄСЗД) з комунікаційною метою на нашому веб-сайті, у соціальних мережах та публікаціях про подію


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.