День кар’єри ЄС в м. Харкові

  Четвер, 19 Вересня 2019 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС

Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадяни взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться у Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця «27» вересня 2019 року.

Захід  має на меті ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді в контексті європейської інтеграції України.

Під час заходу гості зможуть дізнатися про світові/європейські тренди в питаннях професійних компетентностей; про те, як задовольнити попит роботодавців у кваліфікованих кадрах; можливості навчання та стажування. Крім того молодь отримає поради від професіоналів щодо працевлаштування, написання резюме, проходження співбесід, а також зможе провести консультації з представниками комерційних компаній.

Що?

«День Кар’єри ЄС»

Де?

Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, м. Харків,

просп. Науки, 9-А                                                                                              

Коли?

«27» вересня 2019 року з 10:00 до 17:00

Заходи в рамках Дня Кар’єри ЄС

 

10:30 – 10:50 - Відкриття заходу, що відбудеться  у Виставковій залі, 1 поверх лекційного корпусу, за участю: Володимира Пономаренко, Ректора університету, професора; Леоніда Рубаненко, Голови Об'єднання організацій роботодавців Харківщини, члена виконавчого комітету Харківської міської ради; Володимира Міненко, Директора Харківського обласного центру зайнятості; Дениса Старовойтова, Голови відділу розвитку бізнесу WiserBrand; представників компанії NIX Solutions

10.30 – 17.00 Робота Ярмарку вакансій

12:00 – 14:00 Панельна дискусія: «Найкращі професії майбутнього: чому варто інвестувати час зараз». (Новий корпус, ауд. А4)

Учасники:  Олександр Чумак, президент Харківської обласної громадської організації "Асоціація приватних роботодавців"; Тарас Данько, експерт Team Europe, професор міжнародного бізнесу Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут»; Денис Ганжа, Посол європейської молоді; Тетяна Стаднік, менеджер проекту «Робота в Харкові», регіональної інтернет-служби пошуку роботи

14:00 – 16:50 Тренінги: «Підготовка документів та проходження співбесіди», «Використання можливостей молодіжних організацій та програм обміну для розвитку кар'єри»; «Капітал ідентичності або створи себе для кращого майбутнього»

За подальшою інформацією прохання звертатися: Відділ працевлаштування студентів та взаємодії з бізнес-структурами Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, тел. (057)702 04 59; e-mail: depvps@hneu.edu.ua

Довідкова інформація: «День кар’єри ЄС» в м. Харкові є одноденним заходом, що проводиться Інформаційним центром ЄС при Харківському національний економічному університеті імені Семена Кузнеця, в рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні», що є ініціативою Представництва Європейського Союзу та виконується ГО «Фундація «Відкрите суспільство».  Партнери проекту: Міністерство освіти та науки в Україні та Міністерство молоді та спорту в Україні. Додаткова інформація: http://euroquiz.org.ua.

День кар’єри ЄС — це публічна подія

Відео та фото, що будуть зняті під час заходу, можуть використовуватись Представництвом ЄС та Європейською Службою Зовнішньої Діяльності (ЄСЗД) з комунікаційною метою на нашому веб-сайті, у соціальних мережах та публікаціях про подію


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.