Найкращій промисловий досвід

  Четвер, 14 Травня 2020 Яковлева Наталія Миколаївна Team Europe Kharkiv Харків Team Europe

Харківське промислове підприємство налогодило випуск медичної та захистної маскі з дотримуванням усіх стандартів якісті.

Я дуже ціную досвід взаємодії з різноманітними міжнароднимі проектами. І активно іх промоутую на Сході країни. Один з них це проект SES ("Служба Старших Експертів" (м. Бонн, Німеччина)).

Цей проект є спеціальною програмою ЄС з відбору найкращого консультанта саме для для вас. Він фінансує візити в різноманітні організації (бізнес, неприбуткові партнерства, бізнес-об'єднання тощо).

Заявник лише несе місцеві витрати на прийом німецького фахівця чи фахівчині - такі як проживання, харчування, транфер з аеропорту і назад, перекладач з англійської чи німецької (на ваш вибір).

Усі інші витрати понесе німецька сторона. І в прошлому році пан Герберт Ветцель консультував нашого кліента підприємство "Конструктив". А вже в цьому році з розгортанням пандемії СOVID-19 керівник "Конструктиву" прійняв рішення і почав віпускати медичну та захистну маску з дотримуванням міжнародних стандартів якості.

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.