Увага! Найкращі від Німеттчини.

  Вівторок, 26 Травня 2020 Яковлева Наталія Миколаївна Team Europe Kharkiv Харків Team Europe

Програма стажування німецького бізнесу для України пропонує студентам та випускникам з України можливість три-п'ять місяців пройти стажування у провідних німецьких компаніях. Стажисти отримують уявлення про корпоративну культуру в Німеччині та знайомляться із сучасним менеджментом та організацією праці.

Після свого перебування в Німеччині інтерни повертаються в Україну та можуть внести свій внесок у щойно набуті знання та вміння. Набутий досвід та налагоджені контакти сприятимуть економічному розвитку України та сприятимуть двостороннім відносинам з Німеччиною. Програма робить значний внесок у сталий економічний розвиток, сприяє економічним відносинам та створює міжнародну міжгалузеву мережу молодих фахівців. Програма стажування від німецького бізнесу для України фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку (BMZ) та внесками компаній. Його реалізують Торгово-промислова палата України (Київ) та Німецьке федеральне підприємство з міжнародного співробітництва (GIZ GmbH).

Сайт Програми http://stipendienprogramm-ukraine.de/en/?fbclid=IwAR0IvhY6DdI9vohNTmQVv8kdtwLOXc6xFvybNNx6ak5S1Fs0ailzGR4MRf0 

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.