Ще одна грань нашої активності

  П'ятниця, 29 Травня 2020 Яковлева Наталія Миколаївна Team Europe Kharkiv Харків Team Europe

Мій Фонд "Харків з тобою" був організатором найбільшогоо Music camp international на Сході країни. Music Camp wt ми навчання дітей музики у форматі «музичних таборів». Кількасот школярів під час канікул вчаться співати та грати на музичних інструментах: скрипка, гітара, флейта, золоті дзвіночки, інструменти Орфа та інші. Все це відбувається впродовж одного тижня. І результат зазвичай вражає як самих дітей, так і всіх, хто приходить на їхній звітний концерт.

Пам'ятаєте наш Music Camp Kharkiv?* Так-так, саме той, коли вперше на Східі Україні 300 дітей навчилося грати на кількох інструментах та співати 4 мовами! Цього року наші друзі - Констанція Фортунато та MusicCamp International запрошують всіх на онлайн концерт!!!

УКРАЇНСЬКІ ДІТИ ЗАСПІВАЮТЬ НА ОНЛАЙН-КОНЦЕРТІ МІЖНАРОДНОГО ХОРУ 1-го червня об 11:00 вперше в історії України наші школярі візьмуть участь у міжнародному віртуальному хорі. Концерт має назву «Надія відроджується!» (“Hope reborn”) і приурочений до Міжнародного дня захисту дітей. Всього в акції візьмуть участь 60 юних музикантів з України, Румунії та США.

Діти виконають 4 твори у супроводі симфонічного оркестру. Усі репетиції відбувалися онлайн під керівництвом відомої американської диригентки Констанції Фортунато. Хорові заняття тривали 8 вечорів, після чого кожен з учасників записав власний спів на камеру. Тепер, після кропіткого процесу «зведення та монтажу», вражаючий концерт транслюватиметься онлайн! Прем’єра відбудеться на YouTube-каналі: 

//www.youtube.com/watch?v=_tV-Tl_xwEs

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.