ОНЛАЙН-МАРАФОН «ЄВРОМАНДРИ»

  Субота, 16 Травня 2020 Подлєсна Оксана Петрівна EurоClub "Територія молоді" Українськ Євроклуби

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.

Це свято відзначається в нашій країні на державному рівні з 2003 року згідно з Указом Президента "Про День Європи".

16 травня 2020 р. учасники євроклубу «Територія молоді» Української ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Селидівської міської ради Донецької області спільно з керівниками євроклубу Сухоруковою Ю.Ю. та Подлєсною О.П. запросили усіх бажаючих долучитися до онлайн-марафону "Євромандри", який проходив з 9.00 до 12.30 на сторінці євроклубу у Фейсбук. Захід розпочався з привітання євроклубівців різними мовами Європейського союзу.

Далі учні 1-2 класів презентували онлайн-виставку творчих робіт «Незвичайна Європа», учні 3 класу запропонували учасникам онлайн-марафону переглянути онлайн-презентацію «Прапори країн Європи», учні 4 класу запросили всіх до літературного читання «Міжнародний потяг», учні 5 класу створили відео-довідник «Європейський союз – це…», учні 6-8 класів запропонували переглянути мультимедійну експрес-виставку «Парад європейських традицій».

Протягом всього онлайн-марафону проходив веб-квест «Світ. Європа. Україна», до якого могли долучитися всі бажаючі. Не обійшлося без цікавих запитань, конкурсів та ігор, присвячених Дню Європи в Україні. Дуже приємно, що до заходу долучилися учні та вчителі Ірпінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №17 Ірпінської міської ради Київської області, які презентували проєкти, зроблені в рамках фестивалю до Дня Європи.

Всі учасники онлайн-марафону були нагороджені грамотами та подяками.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.