День Європи онлайн

  Субота, 16 Травня 2020 Хриплива Таїса Олександрівна DreamTeam Решетилівський район Євроклуби

Сьогодні День Європи в Україні. Карантин. Немає звичайного євроквесту для учнів, живого спілкуваня. Не знаю, яким би було це свято, якби не онлайн зустріч у ZOOMі, яку організувала голова євроклубів Кіровоградщини Олена Арутюнян.

Звучали вітання від усім відомого Дениса Чернікова, Ірини Диби, представників влади та освіти області. Звучали вітання від координаторів євроклубів різних областей, представників діаспор. Чудовми піснями привітали Данііл Агзамов та солістка Кропивницького академічного українського музично-драматичного театру Дарія Скрипник.

З великим задоволенням подивились чудовий танок луцького ансамблю. Зустріч була наповнена сюрпризами. Були запропоновані вікторини, переможцями яких стали неперевершені координаторки своїх євроклубів Оксана Штих та Оксана Країло. Я отримала перемогу у флешмобі. Молодий євроклубівець , студент ПТУ №36 Ян Удовіченко запропонував свою гру.

75 чоловік взяло участь у цій зустрічі. Впевнена, що кожен залишився задоволений. Велика вдячність організаторам. Все було структуризовано, до дрібниць продумано.Зустріч закінчилася гімном ЄС.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.