Євроклубівці майструють і мріють

  Неділя, 04 Жовтня 2020 Хриплива Таїса Олександрівна DreamTeam Решетилівський район Євроклуби

Євроклуб "Dream Team" продовжує роботу над проєктом "Зелене світло зеленим ідеям". Цього тижня учні виготовляли поробки з різних матеріалів: папір, овочі, зерно, пляшки, листочки. Другокласник виготовив макет школи майбутнього. Сподіваємось, його мрія стане реальністю.

За підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні» євроклуб "Dream Team" продовжує роботу над проєктом "Зелене світло зеленим ідеям". Цього тижня учні виготовляли поробки з різних матеріалів: папір, овочі, зерно, пляшки, листочки. Другокласник виготовив макет школи майбутнього. Сподіваємось, його мрія стане реальністю. До речі, така школа вже існує, і досить давно. Звичайно, це не парусник, а корабель. Знаходиться вона у столиці Австрії Відні. Мені та двом моїм колегам-євроклубівцями пощастило побувати у цій школі.

Шановні колеги, чекаємо ваших поробок у групі "Євроклуб Плосківської ЗОШ І-ІІІ ст.", що у ФБ.Також євроклубівці продовжуть шити маски для себе та своєї родини. Збирають лікарські трави, плоди шипшини, готують матеріал для буклету.А ще проводимо екоігри.

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.